Charlize Theron nu crede in casatorie: „Nu a fost niciodata ceva important pentru mine“

1
De Maria Constantin
26 iun. 2020

Actrita a vorbit intr-un interviu despre cateva alegeri din viata ei, inclusiv despre cea de a nu se casatori.

Chiar daca societatea incepe sa isi schimbe intr-un ritm mai rapid asteptarile sexiste despre rolul femeilor, anumite prejudecati persista. Asa ca este un lucru imbucurator de fiecare cand o femeie celebra vorbeste deschis despre sabloanele pe care nu le respecta, scrie Elle.

Invitata in emisiunea realizata de Howard Stern la postul SirusXM, Charlize Theron a vorbit despre viata ei si a explicat de ce nu s-a casatorit: „Niciodata nu am vrut sa ma casatoresc. Nu a fost ceva important pentru mine”, a spus ea.

Actrita in varsta de 44 de ani a discutat cu gazda emisiunii si despre zvonurile ca ar fi fost logodita cu fostul iubit, Sean Penn, in perioada in care ei au avut o relatie, intre 2014 si 2015. „Nu este adevarat. Nu am fost la un pas de a ma casatori cu Sean, asta e o mare prostie.”

„Am fost impreuna si pe urma ne-am despartit. A fost o relatie, cu siguranta, evident eram apropiati. A tinut cam un an, dar el nu a facut niciodata urmatorul pas, iar eu nu am vrut niciodata sa ma marit cu el, nu a fost nimic de genul asta”, a explicat vedeta.

„Nu stiu daca voi mai putea trai vreodata cu cineva”

Presata de Stern, care ii tot sugera ca are nevoie de dragoste in viata sa, Charlize Theron a raspuns ca iubirea pentru cei copiii ei adoptati ii este de ajuns: „Am doua iubiri minunate in viata mea chiar acum. Viata e plina de dragoste… Nu am fost niciodata singura, nu m-am simtit niciodata singura”, a raspuns actrita.

Lucrul cel mai important pe care Charlize Theron l-a facut pentru copilul ei

„Viata mea din acest moment nu-mi ofera loc pentru ca asa ceva (o relatie romantica, n.r.) sa se intample… dar nu simt aceasta nevoie. Nu stiu daca voi mai putea trai vreodata cu cineva, sa fiu sincera, cred ca ar trebui sa-si cumpere casa chiar langa a mea, fiindca nu cred ca mai sunt in stare de asa ceva vreodata. Sunt prea batrana pentru prostiile astea”, a precizat ea.

Foto: Getty Images.