Lucrul cel mai important pe care Charlize Theron l-a facut pentru copilul ei

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2019

Cu siguranta ca va amintiti cum arata frumoasa actrita pana de curand! Blonda, sexy si mereu cu zambetul pe buze. Ei, bine, de cateva luni bune, starul hollywoodian si-a schimbat complet garderoba si atitudinea.

Acum prefera tinutele masculine, parul scurt si o mina mult mai severa ca-n trecut. Care-i motivul unei asemenea transformari?

In aprilie anul acesta, Charlize a anuntat intreaga lume ca fiul ei, Jackson (7), este, de fapt, fetita. Cel putin asa se simte copilul si asa isi doreste sa traiasca, imbracat cu rochite si jucandu-se cu papusi. Iar faimoasa lui mamica nu a stat in calea fericirii odrasei sale!

“Credeam si eu, ca restul lumii, ca era baiat, dar copilul meu s-a uitat in ochii mei, cand avea trei ani, si mi-a spus: <Nu sunt baiat!> Asa ca asta e, am doua fetite frumoase, pe care, ca orice alt parinte din lumea asta, vreau sa le protejez si sa le vad traind fericite”, a uimit actrita cu declaratia ei la mijlocul lunii aprilie 2019.

“Nu eu decid cine sunt ele si cum sa traiasca. Rolul meu ca parinte este sa ma bucur de copiii mei, sa ii iubesc si sa ma asigur ca au tot ce le trebuie pentru a trai viata pe care si-o doresc. Si voi face tot ce-mi sta in putinta pentru ca fetele mele sa aiba acest drept”, a adaugat Charlize Theron.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.