Fiica lui Charlize Theron i-a spus ca are nevoie de un iubit – Ce raspuns i-a dat actrita

1
De Maria Constantin
7 aug. 2020

Actrita a dezvaluit cum i-a explicat fetitei sale in varsta de 5 ani ca o femeie nu are neaparat nevoie de o relatie ca sa fie fericita.

Intr-un interviu recent, realizat in cadrul podcastului „In Charge”, de Diane von Furstenburg, Charlize Theron a dezvaluit ca fiica sa in varsta de cinci ani, August, crede ca ea ar trebui sa aiba un iubit. Actrita i-a explicat atunci de ce nu este cazul: „I-am zis ca, de fapt, nu am nevoie. Chiar ma simt bine acum.”

Discutia dintre mama si fiica a mers mai departe. August a insistat: „Dar stii ceva, mami? Ai nevoie de un iubit, de o relatie”, a povestit vedeta. „Iar eu i-am spus ca sunt intr-o relatie. Sunt intr-o relatie cu mine acum”, a mai povestit aceasta.

Desi August e mica, Theron crede ca trebuie sa inteleaga ideea ca femeile nu au neaparat nevoie de o relatie, scrie InStyle. Ea a povestit ca fetita sa avea in ochi o expresie care arata ca nu se gandise niciodata la aceasta posibilitate. „Si le-am zis ca acesta e un lucru foarte important pe care trebuie sa-l stiti”, a mai spus actrita in varsta de 44 de ani.

Noua generatie de fetite si o alta posibilitate

Vedeta a explicat de ce a ales sa-i raspunda astfel fiicei sale: „Crestem o generatie de fetite care isi dau seama ca nu este absolut nicio rusine sa fii intr-o relatie cu tine – sa nu cazi in ceea ce societatea ne prezice ca ar fi acceptabil social”, a spus ea.

„Toate acestea ne conving ca trebuie sa ne schimbam. Imi amintesc ca acum doua zile ma uitam in oglinda retrovizoare si vedeam chipul fetitei mele de cinci ai; mintea ei era socata. Dar stiu ca asta a fost ziua in care ea a inteles ca exista si o alta posibilitate”, a adaugat actrita.

Charlize Theron nu crede in casatorie: „Nu a fost niciodata ceva important pentru mine“

Charlize Theron are doua fiice, August, in varsta de cinci ani, si Jackson, in varsta de opt ani. Ea a declarat recent pentru People ca au sustinut prostestele miscarii Black Lives Matter si au avut multe discutii pe tema rasismului. „Cand vad protestatarii pe marginea strazii, imi zic: ‘Mami, claxoneaza. Claxoneaza, mami, claxoneaza!’. E un sentiment de mandrie”, a mai povestit actrita.

Foto: Charlize Theron pentru DIOR