Charlize Theron spune ca nu mai este dispusa sa se ingrase pentru un rol: „Depresia m-a lovit destul de tare”

1
De Georgiana Dorobantu
24 aug. 2023

Charlize Theron nu mai este interesata sa-si transforme corpul pentru roluri din filme.

Actrita in varsta de 48 de ani, detinatoare a unui premiu Oscar, a declarat ca organismul ei inca resimte efectele fluctuatiilor de greutate pe care le-a avut de-a lungul anilor, cand isi schimba forma fizica pentru anumite roluri.

„Nu voi mai face niciodata, dar niciodata, un film pentru care sa spun ‘Da, ma voi ingrasa 20 de kilograme’. Nu voi mai face asta, pentru ca nu mai pot sa le dau jos”, a declarat Charlize intr-un interviu pentru Allure.

„Cand aveam 27 de ani, am facut ‘Monster’ si am slabit 13 kilograme ca peste noapte. Am ratat trei mese si am revenit la greutatea mea normala”, a mai spus actrita.

Charlize Theron a cerut protectie la filmari, de frica lui Tom Hardy

Theron a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru filmul de succes „Monster”, lansat in 2003, in care a jucat alaturi de Christina Ricci.

Ea a dezvaluit in trecut ca i-a fost foarte usor sa scape de kilogramele in plus pe care le-a acumulat pentru acest rol, dar a spus ca acum ii este aproape imposibil sa faca asta.

Dupa ce s-a ingrasat 22 de kilograme pentru filmul „Tully”, lansat in 2018, Charlize spune ca nu a mai reusit sa revina la greutatea ei obisnuita.

„Am facut asta si la 43 de ani, pentru Tully, si imi amintesc ca dupa un an in care am incercat sa slabesc, mi-am sunat medicul si i-am spus ‘Cred ca o sa mor, pentru ca nu pot sa scap de greutatea asta.’ Iar el mi-a raspuns ‘Ai peste 40 de ani. Linisteste-te. Metabolismul tau nu mai e ce-a fost.’ Nimeni nu vrea sa auda asta”, a mai declarat vedeta originara din Africa de Sud.

Intr-un interviu din 2018, Theron a spus ca a devenit depresiva in timp ce incerca sa-si transforme corpul pentru rolul din „Tully”.

„M-am ingrasat aproape 22 de kilograme pentru acest film”, a declarat ea pentru ET la acea vreme. „Voiam sa ma simt asa cum se simtea acea femeie si cred ca asta a fost un mod pentru mine de a ma apropia de ea si de a intra in mintea ei”, a declarat actrita.

Charlize Theron nu crede in casatorie: „Nu a fost niciodata ceva important pentru mine“

„Dar a fost o surpriza uriasa pentru mine. Depresia m-a lovit peste fata, destul de tare. Pentru prima data in viata mea mancam multa mancare procesata si beam prea mult zahar. Nu era distractiv sa fii in preajma mea cand s-a realizat acest film”, a explicat ea.

Theron a mai dezvaluit ca desi „primele trei saptamani sunt intotdeauna distractive”, sa te ingrasi in continuare dupa saptamana trei „nu mai este deloc distractiv.”

„La un moment dat te saturi sa tot mananci in asemenea cantitati si apoi devine un job. Imi amintesc ca trebuia sa-mi pun alarma la miezul noptii doar ca sa mentin greutatea. Ma trezeam pur si simplu la doua noaptea si aveam un bol cu macaroane cu branza reci langa mine. Ma treazeam si doar mancam. Imi indesam pe gat. E greu sa mentii acea greutate”, a mai declarat actrita.

Foto: Getty Images