Charlize Theron a cerut protectie la filmari, de frica lui Tom Hardy

1
De Mia Nicolescu
1 mart. 2022

La aproape un deceniu de la lansarea filmului Mad Max: Fury Road, Charlize Theron a dezvaluit noi detalii despre disputa de pe platourile de filmare dintre ea și Tom Hardy, adversarul ei fictiv din film.

Potrivit unui fragment din cartea “Blood, Sweat and Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road”, publicata de reporterul New York Times Kyle Buchanan, frumoasa actrita a recunoscut ca anumite reactii ale lui Tom Hardy au facut-o sa se simta nesigura in timpul filmarilor.

In ciuda acestui fapt, cearta reala din spatele camerelor de filmat a colorat productia filmului. “Nu s-au inteles”, a declarat Zoë Kravitz intr-un interviu din 2017, care a interpretat un rol secundar in Mad Max: Fury Road. Cei doi actori au recunoscut ulterior conflictul in comentarii pentru New York Times.

Fragmentul din cartea lui Kyle se concentreaza partial pe un incident care a terifiat-o pe Charlize si a determinat-o sa ceara ca o femeie producator sa o escorteze peste tot pana cand filmarile s-au terminat. Dupa cum a explicat Mark Goellnicht, un membru al echipajului, totul a inceput cand Tom a intarziat trei ore la filmari.

“Charlize se afla in War Rig, machiata si costumata deja de trei ore. Tom isi face si el aparitia, traversand desertul cu dezinvoltura”, povesteste Mark. “Ea sare din War Rig si incepe sa il injure cum ii trecea prin cap, tipand: “Amendati-l pe nenorocit cu o suta de mii de dolari pentru fiecare minut in care a tinut pe loc echipa” […] “Cat de lipsit de respect esti!”. Ea avea dreptate…”.

“Charlize continua sa tipe. Era multa galagie, batea vantul – posibil ca Tom sa fi auzit doar partial ce i-a reprosat ea, dar s-a indreptat amentintator, aproape in fuga, spre ea si a intreabat-o: ‘Ce mi-ai spus?’. Era destul de agresiv. Charlize s-a simtit amenintata si acesta a fost punctul de cotitura, pentru ca imediat a adaugat: “Vreau pe cineva ca protectie”. De atunci a avut alaturi in permanenta un producator.”.

“Nu ma simteam in siguranta”, a declarat Charlize Theron

„Nu vreau sa gasesc scuze pentru comportamentul rau, dar a fost o filmare grea. Acum am o perspectiva foarte clara asupra a ceea ce s-a intamplat”, a adaugat ea. “Nu cred ca am avut aceasta claritate cand faceam filmul. Eram in modul de supravietuire, eram foarte speriata.”.

“Este inspaimantator!”, a spus. “Si cred ca din cauza propriei mele frici, am ridicat ziduri pentru a ne proteja in loc sa vorbim unul cu celalalt si sa ne spunem: ‘este infricosator pentru tine, este infricosator si pentru mine. Sa fim draguti unul cu celalalt’. Intr-un mod ciudat, functionam ca personajele noastre: totul era despre supravietuire.”

“Sunt de acord”, a declarat Tom Hardy in acelasi interviu. “Cred ca, in retrospectiva, am fost dat peste cap in multe privinte. Presiunea asupra amandurora a fost uneori coplesitoare. Ceea ce Charlize avea nevoie sa gaseasca in mine era un partener mai bun, poate mai experimentat. Vreau sa cred ca acum, cand sunt mai in varsta si mai urat, as putea sa excelez intr-o astfel de ocazie.”

Foto: PR