Chrissy Teigen isi invata fiul sa-si accepte emotiile: „Fara ‘fii barbat’ in casa noastra!“

1
De Maria Constantin
12 apr. 2021

Vedeta spune ca fiul ei, Miles, isi dezvaluie emotiile. „Si suntem de acord cu asta”, subliniaza ea.

Chrissy Teigen isi incurajeaza baietelul in varsta de doi ani sa-si exprime emotiile. Vedeta in varsta de 35 de ani a spus pentru People ca il invata pe fiul ei, Miles, in varsta de doi ani, sa dea curs emotiilor, in loc sa se conformeze regulilor de gen care ii determina pe baieti sa ascunda ceea ce simt.

„E in regula sa plangi”

„Miles e foarte sensibil. Seamana mult cu mine”, a spus Teigen, care mai are o fetita, Luna, in varsta de patru ani, cu sotul ei, John Legend.

„Isi exprima emotiile si suntem de acord cu asta. Cred ca tot mai multi barbati ar trebui sa-si accepte emotiile. Cred ca este foarte important in lumea asta. E in regula sa plangi si e in regula sa fii suparat sau sa fii trist. Vorbim despre asta si e OK”, a adaugat modelul.

„Nu exista ‘Fii barbat’ in casa noastra. Nu exista un mod corect de a fi barbat, iar John stie sa le arate copiilor cum ma trateaza si cum sa fie un barbat bun, cum sa fie un tata bun. E minunat sa-l vezi”, a declarat Teigen.

Nu totul trebuie sa fie perfect

Luna, pe de alta parte, este exact ca mama ei, scrie People. „E un pic cam perfectionista, cum n-am stiut ca am fost in urma cu cativa ani”, a spus vedeta.

Chrissy Teigen: „Nu trebuie sa te simti vinovata daca nu poti sa-ti alaptezi bebelusul”

„Incerc sa-i spun ca nu totul trebuie sa fie perfect si exista bucurie si perfectiune in imperfectiune, nu fi atat de dura cu tine – si e amuzant, pentru ca atunci cand vorbesc cu ea, vorbesc, de fapt, cu mine. Vorbesc si cu mine cand ii spun lucrurile astea”, a explicat Chrissy Teigen.

„Copiii trebuie sa fie copii”

Modelul a mai spus ca isi doreste in primul rand ca micutii ei sa se bucure de copilarie si sa se dezvolte si singuri. „Eu sunt un spirit deschis, liber, si copiii trebuie sa fie copii”, a spus Teigen. „Pentru noi, bunatatea este de mare pret. Cand ii intalnesti pe copiii nostri, sunt foarte calzi si prietenosi. Sadesti aceste lucruri in ei, dar in cea mai mare parte ii lasi pe ei sa fie creativi, extraordinari, isteti si curiosi”, a adaugat ea.

Foto: Instagram/@chrissyteigen