David Beckham are un talent ascuns: a ajutat-o pe Victoria sa se machieze pentru o sedinta foto

1
De Maria Constantin
3 sept. 2021

Designerul britanic si-a pregatit machiajul pentru o sedinta foto cu ajutorul unui „make-up artist“ foarte apropiat, care se descurca de minune.

Victoria Beckham l-a angajat pe stilistul Ken Paves pentru a se ocupa de parul ei, dar in privinta machiajului prefera sa se descurce pe cont propriu, mai ales ca beneficiaza de „talentul” unui „specialist” pe care il adora. Luni, inaintea unei sedinte foto, ea a anutat pe Instagram ca si-a pregatit machiajul cu ajutorul unui „make-up artist local” si a postat o fotografie care dezvaluie cine este acesta: sotul sau, David Beckham!

Un barbat priceput la toate

Sedinta foto a fost, de fapt, o afacere de familie, scrie Page Six. „Sedinta foto pentru @victoriabeckhambeauty. Asadar, am gasit un make-up artist local. Pare sa functioneze!”, a scris ea pe fotografia postata in care apare in timp ce isi face un selfie, imbracata intr-o rochie verde smarald, in timp ce David Beckham ii aplica rujul pe buze.

Foto: Instagram/@victoriabeckham

Se pare ca talentul in materie de frumusete s-a raspandit in toata familia Beckham, intrucat fiica celebrului cuplu, Harper, in varsta de zece ani, si-a ajutat mama sa se machieze pentru un tutorial realizat in primavara.

David si Victoria Beckham se sincronizeaza si in materie de stil. In iulie, la aniversarea a 22 de ani de casnicie, ei au purtat tinute asortate, inclusiv piese din piele identice cu cele de la nunta din 1999.

Doi soti fericiti care rad unul de altul

Nu este prima data cand David isi ajuta sotia sa-si promoveze brandul. In mai, acesta a facut fotografiile pentru una dintre campaniile ei.

Cand nu isi asorteaza vestimentatia, cele doua staruri obisnuiesc sa se ironizeze pe retelele de socializare pe tema preferintelor lor in materie de moda.

In noiembrie anul trecut, Victoria Beckham a postat pe Instagram, in Duminica Pomenirii, sarbatoare dedicata soldatilor britanici cazuti la datorie, o imagine in care aparea imbracata cu o pereche de jeansi albastri si o bluza portocalie cu guler pe gat si maneci albastre. Aflat langa ea, David purta o camasa alba, sacou gri si pantaloni din velur maron – tinuta care facea nota discordanta cu cizmele prea mari din picioarele lui.

Pantofii pe care Victoria Beckham ii poarta in sezonul festiv – nu sunt cum te astepti!

Victoria a postat apoi pe Instagram o versiune editata a imaginii in care compara cizmele lui David cu cele ale lui Gaston, personajul din „Frumoasa si Bestia”. „Gaston isi vrea cizmele inapoi @davidbeckham”, a scris ea.

David, care s-a pozat langa sotia lui, si-a motivat tinuta scriind ca a fost „o optiune de ultim moment”. „Asadar, sotia mea a decis sa posteze inainte sa ma intrebe si pe mine sau sa scoata din poza alegerea mea de ultim moment a incaltamintei”, a scris el pe Instagram Story, distribuind montajul foto cu el si Gaston facut de Victoria.

Fostul fotbalist a avertizat-o in gluma, scriind ca acest gest nu va ramane fara urmari: „Revansa va fi dulce @victoriabeckham”, i-a promis el.

Foto: Instagram/@victoriabeckham