Dax Shepard avea o relatie deschisa atunci cand a cunoscut-o pe Kristen Bell: „Era geloasa, si pe buna dreptate”

1
De Maria Constantin
12 nov. 2021

Povestea de iubire dintre cele doua staruri a avut un debut complicat. Pe masura ce relatia lor devenea serioasa, intre ei si-a facut loc gelozia.

Dax Shepard si Kristen Bell tin foarte mult unul la celalalt si isi trateaza serios relatia. Poate si pentru ca la inceput nu le-a fost usor impreuna – actrita era geloasa din cauza lui Shepard. „Sotia mea este incredibil de increzatoare, asa cum ar trebui sa fie. Era enorm de multa gelozie la inceputul relatiei, din motive destul de bune”, a dezvaluit starul in varsta de 46 de ani, saptamana trecuta, in programul „The Drew Barrymore Show”.

„Am avut o relatie deschisa timp de noua ani inainte, am fost praf o mare parte din viata mea. Stiti, avea multe motive pentru care sa fie ingrijorata”, a continuat el.

Shepard a povestit ca pe masura ce relatia cu Bell devenea mai serioasa, a aparut gelozia. „Totusi, as spune ca odata ce ne-am logodit, s-a petrecut o schimbare pentru mine. Si am observat ca nu mai era atat de geloasa, ceea ce e o caracteristica incredibil de atractiva la un partener”, a precizat actorul.

Kristen Bell este adepta iertarii

La randul ei, actrita in varsta de 41 de ani a spus ca este o mare adepta a iertarii si a celei de-a doua sanse: „Asadar, la inceput ma umpleam de nervi cand ma intalneam cu Dax stiindu-i istoricul (…), dar am zis ca are o bunatate in interior. Are aceasta bunatate. Si am avut dreptate! Pentru ca nimeni nu este atat de afectuos – nici eu nu sunt asa de afectuoasa cu fetele noastre cum este el. Si din fericire, cresc mai sanatoase, mai fericite si in siguranta.”

Shepard si Bell, care s-au casatorit in 2013 si au doua fiice, sunt foarte transparenti cu fanii lor si vorbesc deseori sincer despre relatia lor, noteaza Shape. „Nu vrem ca lumea sa creada ca ne-am intalnit si totul a fost usor, intrucat daca cineva are astfel de asteptari de la o relatie si mai ales de la un mariaj, va avea de suferit”, a spus Dax Shepard in ianuarie, intr-o aparitie la „Sunday Today with Willie Geist”.

Avantajele terapiei de cuplu

Kristen Bell a dezvaluit ca ea si Dax au facut terapie de cuplu. „Cand a inceput pandemia, eu si Dax ne aflam in punctul in care casnicia noastra avea categoric nevoie de un pic de terapie.”

„Odata la cativa ani, ne dadeam seama ca eram foarte opusi unul fata de celalalt si nu ne doream asta. Ne-am intors la terapie si am descoperit ca, de fapt, ceea ce nu fac eu e cel mai bine pentru tine si ce nu faci tu e cel mai bine pentru mine si cum putem sluji mai bine acest obiectiv de echipa. Ne-a fost de mare ajutor”, a spus vedeta.

Foto: Getty Images.