Millie Bobby Brown, apreciata de fani pentru ca a aparut nemachiata si cu un plasture pentru cosuri in emisiunea lui Drew Barrymore

1
De Georgiana Dorobantu
8 mart. 2024

Millie Bobby Brown a fost laudata de fani pentru curajul de a aparea complet nemachiata in emisiunea gazduita de Drew Barrymore.

Actrita in varsta de 20 de ani a renuntat la look-ul glam in favoarea unuia natural. Mai mult, vedeta din „Stranger Things” a purtat un plasture pentru cosuri in forma de fluture din colectia sa de cosmetice Florence by Mills. Plasturii pentru cosuri au devenit tot mai populari in ultima perioada. Au rolul de a combate acneea si de a grabi vindecarea cosurilor.

Cele mai bune vitamine care te ajuta sa elimini acneea

Ea si-a asortat plasturele intr-o nuanta de violet deschis cu tinuta, purtand un pulover in aceeasi culoare si pantaloni scurti. Vedeta a accesorizat look-ul cu cercei stralucitori si un colier choker cu perle. A complet outfit-ul cu cizme pana la genunchi si un coc dezordonat.

Actrita a vorbit in emisiunea difuzata pe 7 martie despre petrecerea ei aniversara de 20 de ani, care a avut ca tematica nunta si care a fost in acelasi timp si petrecerea burlacitelor.

Pamela Anderson a vorbit despre motivul pentru care nu se mai machiaza: „Trebuia sa fiu eu insami, sa ies din pielea mea”

„Nu petrec prea mult in general. De asemenea, nici nu am prea multe prietene, am mai mult baieti prieteni”, a declarat ea pentru Barrymore, adaugand ca prietenii din facultate ai logodnicului sau, Jake Bongiovi, au fost prezenti pentru a celebra alaturi de ei.

Tanara antreprenoare, care se alatura unor staruri precum Pamela Anderson care au inceput sa renunte complet la machiaj, inclusiv pe covorul rosu, a fost de-a lungul timpului cat mai sincera in privinta rutinei sale pentru ingrijrea tenului. Ea a postat pe social media clipuri in care a vorbit despre faptul ca se confrunta cu acneea.

In luna martie a anului trecut, Millie distribuit o postare pe Instagram in care a dezvaluit cum isi trateaza pielea atunci cand se confrunta cu cosuri. In octombrie, a postat doua selfie-uri alaturate – intr-unul era machiata, iar in altul nu purta deloc machiaj. Cei peste 63 de milioane de fani ai sai au fost incantati de faptul ca starul nu publica doar imagini in care arata perfect.

Millie Bobby Brown si Jake Bongiovi, fiul muzicianului Jon Bon Jovi, au devenit un cuplu in iunie 2021 si s-au logodit in aprilie 2023.

„Millie este minunata. Jake este foarte, foarte fericit”, a spus Bon Jovi in emisiunea lui Andy Cohen in mai 2023.

Cuplul si-a facut debutul pe covorul rosu la Gala Premiilor BAFTA 2022, desfasurata in Londra, la Royal Albert Hall, pe 13 martie. O zi mai tarziu, pe 14 martie, ei au aparut impreuna pe covorul rosu la premiera sezonului patru al din „Stranger Things”, serialul care i-a adus celebritatea tinerei actrite britanice.

Foto: Instagram/Millie Bobby Brown