Drew Barrymore a avut in direct primele simptome ale menopauzei

1
De Maria Constantin
20 apr. 2023

Actrita a avut primele bufeuri provocate de menopauza chiar in timp ce isi prezenta show-ul.

Drew Barrymore discuta cu Jennifer Aniston si Adam Sandler despre noul lor film, „Murder Mystery 2”, cand a inceput sa-si dea jos sacoul, spunand ca ii este foarte cald, relateaza Marie Claire.

„Mi-e foarte cald. Cred ca am primul meu bufeu de perimenopauza. Pentru prima oara!… Oau!”, a spus ea, in timp ce isi scotea haina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

„O, ma simt foarte onorata”, a spus Aniston.

Actrita in varsta de 48 de ani a spus apoi ca a vorbit de curand la o reuniune despre experienta sa legata de menopauza, adaugand ca acum a avut primul bufeu in direct. „Sunt atat de bucuroasa ca am documentat acest moment”, a spus ea, razand.

Fanii au felicitat-o imediat pentru ca a atras astfel atentia asupra perimenopauzei, o etapa normala din viata oricarei femei.

Femeile petrec aproximativ 40% din viata in fazele de perimenopauza sau postmenopauza, insa opiniile asupra acestor etape variaza.

Drew Barrymore spune ca poate sa stea ani de zile fara sex: „Ce e in neregula cu mine?”

Drew Barrymore a vorbit si cu Gayle King, anul acesta, despre experienta perimenopauzei, explicand cum si-a dat seama de ceea ce se intampla in corpul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

„Am realizat ca eram la menopauza cand am inceput sa am ciclu la fiecare doua saptamani. Un doctor mi-a spus ca, in cel mai rau scenariu, asta ar putea dura vreo zece ani. Si m-am gandit ca n-o sa pot s-o duc asa zece ani!”, a marturisit ea.

„Sunt foarte bucuroasa sa pot avea discutia asta fiindca am auzit de menopauza, dar niciodata nici macar n-am auzit cuvantul perimenopauza pana cand am fost la doctori”, a adaugat King.

Bufeurile sunt un simptom obisnuit al menopauzei si se manifesta printr-o senzatie extrema de caldura care provoaca transpiratia abundenta.

In Marea Britanie, vedete precum fosta prezentatoare MTV Davina McCall si Penny Lancaster au vorbit deschis despre experientele lor pe acest subiect.

Foto: depositphotos.com