Drew Barrymore, admirata de fani. Apartamentul „normal si simplu” in care locuieste a devenit viral pe TikTok

1
De Georgiana Dorobantu
22 mart. 2024

Fanii au laudat-o pe Drew Barrymore pentru cat de „normala” si „simpla” este locuinta sa din New York

Vedeta a postat un video pe TikTok in care arata cat de mult ii place sa petreaca timp acasa, desi unii oameni considera acest lucru plictisitor.

„Ador sa stau in casa”, a mentionat ea in descrierea clipului de 15 secunde, postat recent pe reteaua de socializare.

@drewbarrymore

I love staying in.

♬ original sound – Drew Barrymore

In filmare, actrita din „Charlie’s Angels”, in varsta de 49 de ani, a folosit un audio in care doua persoane vorbesc despre cat de mult le place sa petreaca timp acasa, in ciuda faptului ca altii spun ca este plictisitor.

Drew Barrymore foloseste o vopsea de par de la supermarket pentru a-si mentine culoarea vibranta

Barrymore, care apare purtand un tricou supradimensionat si pantaloni sport gri, intra in bucatarie si isi prepara oua in tigaie, pe un aragaz obisnuit, apoi probeaza haine in dressing-ul sau destul de mic, comparativ cu cel al altor staruri.

Filmarea se incheie cu vedeta de talk show care sta la masa din living si mananca in fata televizorului.

Fanii s-au aratat incantati de cat de simpla si asemanatoare cu cea a unui om obisnuit este viata de acasa a starului de la Hollywood.

Drew Barrymore a avut in direct primele simptome ale menopauzei

„Oferi vibe-ul ca ti-ai cumparat primul apartament si inca locuiesti in el. Este atat de dragut!”, a comentat un user pe TikTok.

„Ador cat de simplu, dar sofisticat traiesti”, a scris o alta persoana.

„Imi place cat de normala esti”, a adaugat altcineva.

„Imi place faptul ca traieste intr-un apartament obisnuit si face lucruri normale si pur si simplu isi traieste viata asa cum vrea”, a mai spus o persoana.

La inceptul acestei saptamani, fanii lui Drew Barrymore au putut sa observe cum arata baia ei, dupa ce le-a prezentat cateva produse din gama de ingrjire a lui Dwayne Johnson, pe care le foloseste pentru a-si ingriji tatuajele.

@drewbarrymore

@The Rock, there is nothing you can’t do! I love each and every one of the @Papatui products so much. I’ve been waiting for a product that I can use on my tattoos to show them love for as long as I can remember. The Papatui enhancing tattoo balm is exactly what I’ve been looking for! I’ll see you next week @thedrewbarrymoreshow!

♬ original sound – Drew Barrymore

In baia vedetei, cu faianta in model sah alb negru, sunt multe tablouri inramate pe pereti. Drew, mama a doi copii, are o cabina simpla de dus, din sticla.

Drew Barrymore spune ca poate sa stea ani de zile fara sex: „Ce e in neregula cu mine?”

Actrita este gazda emisiunii The Drew Barrymore Show, in care sunt invitate adesea staruri de cinema si vedete din industria de entertainment. Ea este apreciata pentru sinceritatea de care da dovada in emisiunile sale, dar si in viata de zi cu zi. Ea a dezvaluit in cadrul unei emisuni, in timp ce o avea invitata pe actrita Jennifer Aniston, ca a simtit pentru prima data simptomele menopauzei. „Mi-e foarte cald. Cred ca am primul meu bufeu de perimenopauza. Pentru prima oara!… Oau!”, a spus ea, in timp ce isi scotea haina.

De asemenea, intr-o postare pe Instagram, actrita a dezvaluit ca foloseste o vopsea ieftina din comert pentru a-si vopsi parul acasa.

Foto: depositphotos.com