Drew Barrymore spune ca poate sa stea ani de zile fara sex: „Ce e in neregula cu mine?”

1
De Teodora Tirca
26 sept. 2022

Vedeta nu are o problema cu pauzele de la sex si se intreaba daca e normal sa nu simta aceasta nevoie.

Drew a stat de vorba cu Andrew Garfield, care i-a spus ca a fost nevoit sa traiasca in celibat timp de sase luni cand se pregatea pentru un rol. Actrita nu a inteles, insa, de ce lui Garfield acest task i s-a parut greu.

Barrymore, in varsta de 47 de ani, a declarat marti in segmentul „Drew’s News” din talk show-ul ei omonim ca poate rezista „ani de zile” fara sex. S-a ajuns la aceasta discutie atunci cand Andrew Garfield i-a spus ca s-a abtinut de la sex timp de sase luni pentru rolul sau din filmul Silence (2016).

„Ei bine, si eu ma abtin de la sex – am facut asta toata decada de 20 – 30 de ani”, a glumit invitatul Ross Matthews, 42 de ani, in timpul episodului, potrivit Entertainment Tonight.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Barrymore a adaugat: „Am spus: <<Ce e in neregula cu mine? Sase luni nu mi se pare deloc mult timp>>. Imi venea sa-i zic: <<Asa, si?>>”.

Iata un titlu de stire: „Drew poate sa reziste sase luni fara sex, nu e mare lucru”, a glumit Ross, cand Barrymore a adaugat: „Oh, ani de zile”.

La The Drew Barrymore Show din martie, Drew i-a spus lui Mathews ca uneori viseaza la fostii ei. Cand Mathews a intrebat-o daca „a avut vreodata un vis erotic cu un fost”, Barrymore a raspuns: „Cred ca doar in visele mele mai am parte de actiune zilele acestea”.

Cele 3 zodii care nu ar trebui sa poarte bijuterii din argint, potrivit unui bioenergetician: Le aduce ghinion

Ea a continuat: „La fiecare sase luni voi avea cel mai tare vis erotic si imi voi spune: „Ce bine, am libido, deci sunt in viata”. „Visele sunt un spatiu sigur pentru a rezolva o multime de probleme”, a glumit Drew.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Barrymore a vorbit deschis in trecut despre ce inseamna sa fii femeie singura dupa 40 de ani. Se simte confortabil pe cont propriu si nu tine mortis sa fie intr-o relatie, insa prietenii o indeamna sa foloseasca aplicatii de dating. Barrymore a spus ca a iesit la o intalnire cu cineva de pe aplicatia Raya, dar nu a mers asa cum spera. Dimpotriva, „a fost teribil”, a precizat actrita, dezvaluind ca s-a intalnit atunci cu „un tip care detinea un restaurant”, au scris cei de la InStyle.

Foto: depositphotos.com