De ce a pierdut Hugh Grant multe roluri bune: „Hollywood-ul a renuntat la mine“

1
De Maria Constantin
2 dec. 2020

Hugh Grant recunoaste ca a fost vina lui: atitudinea gresita l-a scos din joc la un moment dat.

Actorul britanic a revenit pe ecrane cu o interpretare apreciata, cea din serialul „The Undoing”. Insa, la un moment dat, ofertele bune au disparut, iar asta doar din cauza lui, scrie scrie Harper’s Bazaar.

Intr-un interviu publicat de ziarul The Los Angeles Times, starul din „Notting Hill” a explicat motivele pauzei fortate pe care a facut-o in cariera sa: „Am dezvoltat o atitudine proasta cam din 2005, la scurt timp dupa ‘Music and Lyrics’. Mi-ajunsese. Apoi am revenit in 2009 si am facut alt film (Did You Hear About The Morgans?, n.r.). In acel moment nu eu am renuntat la Hollywood. Hollywood-ul a renuntat la mine, fiindca am dat-o rau in bara cu filmul acela cu Sarah Jessica Parker.”

„Orice am vrut sa mai fac sau nu dupa aceea, zilele in care eram un actor de roluri principale foarte bine platit s-au dus peste noapte. A fost destul de stanjenitor, dar mi-a lasat viata libera pentru alte lucruri”, a dezvaluit actorul in varsta de 60 de ani.

Mai bine la munca decat acasa cu copiii

Rolul substantial facut de Hugh Grant, alaturi de Nicole Kidman, in serialul de sase episoade „The Undoing”, nu a trecut neremarcat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Undoing (@undoinghbo)

Actorul a marturisit ca a acceptat sa joace in acest thriller mai mult ca sa aiba parte de putina liniste. „Am luat rolul asta partial pentru a sta departe de copiii mei care sunt extenuanti la varsta mea”, a declarat el pentru „The Graham Norton Show”.

10 filme de Craciun celebre pe care trebuie sa le vezi de sarbatori

„M-am gandit ca ar fi grozav sa am parte de o pauza, dar de fiecare data cand veneam la New York imi era atat de dor de ei, incat ma simteam tare rau, asa ca la fiecare scena aproape imi dadeau lacrimile. Mi-au dat lacrimile si cand m-am dus la o cafenea si am cerut o cafea”, a mai spus Grant.

Foto: PR.