Ellen Pompeo vrea sa renunte la actorie dupa „Anatomia lui Grey“

1
De Maria Constantin
8 aug. 2021

Actrita care a interpretat-o pe Meredith Grey considera ca a venit timpul sa le cedeze locul tinerilor.

Dr. Meredith Grey ar putea fi ultimul rol din cariera actritei Ellen Pompeo. Vedeta in varsta de 51 de ani, nominalizata la Globul de Aur, a marturisit ca se gandeste sa se retraga dupa ce contributia sa la succesul „Grey’s Anatomy” s-a incheiat.

„Nu spun ca n-o sa mai joc niciodata, as putea foarte bine s-o fac, dar nu sunt super incantata sa-mi continui cariera de actrita”, a spus ea, saptamana trecuta, in podcastul „Ladies First”, realizat de Laura Brown.

E randul celor tineri

„Chiar daca nu am facut un milion de roluri diferite, simt ca am terminat-o cu actoria. Sa tot apar in trailere, sa calatoresc intruna, sa filmez acum in Atlanta, apoi in Vancouver… Nu mai am nicio dorinta sa stau in rulota la 11 noaptea si sa astept sa filmez scene si sa am asistenti la usa care sa-mi spuna cand pot sa mananc”, a continuat Pompeo. „Stii, asa ceva e pentru cei cu inima tanara. E pentru tineri!”, a mai spus ea.

Pompeo a jucat in rolul de medic din „Anatomia lui Grey” in toate cele 17 sezoane, dar in ultimii ani a devenit tot mai nesigura in privinta aparitiei sale in acest serial, scrie People. „Anul acesta ar putea fi ultimul”, spunea ea in octombrie pentru Variety, inaintea sezonului 17. In luna mai, producatorii au anuntat ca va urma si sezonul 18.

Actrita a declarat in 2018 pentru Entertainment Weekly ca isi doreste o schimbare in cariera. „E clar ca nu sunt pregatita acum sa fac vreun anunt despre viitorul meu in serial, dar simt clar ca am spus cam toate povestile care puteau fi spuse”, a spus ea.

De ce a ales banii

Dupa ce a negociat un salariu de 20 de milioane de dolari in 2018, Ellen Pompeo a dezvaluit anul trecut ca a luat „pentru bani” decizia de a continua in serial in loc sa caute alte oportunitati. „Pentru mine, o viata linistita acasa era mai importanta decat cariera”, a marturisit ea in august 2020.

„N-am avut o copilarie fericita. Asa ca ideea de a avea acest sot minunt si acesti trei copii frumosi si o viata fericita era ceva ce trebuia sa implinesc ca sa inchid rana din sufletul meu”, a spus Pompeo.

Tot ce trebuie sa stii despre noul sezon din „Anatomia lui Grey“: Ellen Pompeo, din nou in actiune

Vedeta din „The Old School” si sotul ei, producatorul muzical Chris Ivery, in varsta de 54 de ani, au doua fiice, Stella Luna (11 ani), Sienna May (sase ani), si un fiu, Eli Christopher (patru ani).

Ce va face mai departe Ellen Pompeo

Daca acum este atat de determinata sa-si incheie cariera de actrita, ce ar putea face vedeta in continuare? In prezent, ea e atrasa de lumea afacerilor, scrie People. „Sunt mai afacerista in acest moment. Sunt interesata sa investesc in afaceri, sa incep o afacere. E o zona de crestere de care sunt atrasa, sa-mi folosesc creierul intr-un mod diferit”, a spus vedeta in podcastul „Ladies First”.

Pompeo a anuntat ca va realiza si ea un podcast, intitulat „Tell Me” („Spune-mi”): „M-am gandit, ‘Hai sa fac ceva ce n-am mai facut si sa incerc ceva complet diferit doar pentru a incerca altceva, fiindca n-am mai avut asta de mult timp’.”

„Daca e sa dau gres, voi da gres, dar cel putin am incercat ceva nou”, a conchis Ellen Pompeo.

Foto: PR.