Tot ce trebuie sa stii despre noul sezon din „Anatomia lui Grey“: Ellen Pompeo, din nou in actiune

1
De Maria Constantin
27 sept. 2019

Vesti bune pentru fanii celebrului serial: in sezonul 16, care incepe joi, Ellen Pompeo o readuce pe Meredith in actiune. Si revin cateva personaje interesante!

ABC a anuntat in luna mai ca serialul creat de Shonda Rhimes va continua cu inca doua sezoane, devenind cel mai longeviv serial cu tema medicala difuzat in primetime din istoria televiziunii americane.

Cum era de asteptat, al 16-lea sezon, care debuteaza joi, aduce cateva noutati, iar cele mai importante vizeaza distributia, remarca Good Housekeeping.

Ellen Pompeo revine

Meredith Grey, interpretata de Ellen Pompeo, revine intr-o postura surprinzatoare, adunand gunoiul in folosul comunitatii, dupa ce ea, Richard (James Pickens Jr.) si Alex (Justin Chambers) au fost concediati.

Din primele secvente incluse in materialul de promovare rezulta ca noua serie incepe cu cautarea lui Jackson, disparut in ceata la sfarsitul sezonului 15. O putem vedea si pe Teddy (Kim Raver), insarcinata, la spital, cu Owen (Kevin McKidd) langa ea, amandoi socati dupa ce au auzit despre concedieri.

Anul trecut, vedeta a semnat contractul pentru sezoanele 15 si 16, devenind actrita cel mai bine platita dintr-un serial drama difuzat in primetime. Acordul este surprinzator dupa ce ea a declarat pentru Entertainment Weekly ca are nevoie de o schimbare.

„Simt ca ajungem la sfarsitul povestilor pe care le-am spus si pe care le putem spune”, declara ea in septembrie 2018. „Abia astept sa fac cateva lucruri noi, e vorba de timpul pe care il aloc si abia astept sa-mi incep cariera de producator… Copiii mei cresc si vreau sa fiu disponibila pentru ei acum”, a explicat actrita.

Din fericire, Ellen s-a razgandit. Scenarista Krista Vernoff a declarat recent pentru TVLine ca are planuri mari pentru Meredith, axandu-se pe relatia acesteia cu Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti).

„Vor trebui sa se descurce cu complexitatile unei relatii noi incepute inainte ca Meredith sa fie concediata si sa incalce legea. Sunt factori care apasa pe relatia lor si care provin din ramificatiile actiunilor din sezonul trecut”, a dezvaluit Vernoff.

Cine se mai intoarce in sezonul 16

Vestea ca unul dintre personajele importante se va intoarce in noul sezon a starnit imaginatia fanilor. Intr-un interviu pentru TVLine, Krista Vernoff a amintit despre acest subiect, fara a dezvalui identitatea actorului: „Incerc sa aduc inapoi pe cineva. E cineva care sper sa isi va face aparitia anul acesta, dar exista un mare <<daca>>. Incerc”, a promis ea.

Fanii spera ca acest va fi Derek „McDreamy” Shepherd, personajul lui Patrick Dempsey, dar e greu de crezut ca el se va intoarce din nou, noteaza Good Housekeeping. In sezonul trecut, Dempsey a fost stafia lui McDreamy in episodul „Day of the Dead”.

Sanse mai mari de revenire au Callie Torres (Sara Ramirez) si Cristina Yang (Sandra Oh). Dar multi iubitori ai serialului au scris pe Twitter ca spera ca Addison Montgomery (Kate Walsh) sa se intoarca.

Pe de alta parte, exista deja confirmarea ca Alyssa Milano si Holly Marie Combs vor juca in noul sezon, dupa ce au fost vrajitoarele din „Charmed”, serial produs de Krista Vernoff si Andy Reaser.

Vor fi personaje noi in sezonul 16?

Cei de la Good Housekeeping nu sunt siguri ca vom primi doctori noi. Insa este cert ca vom vedea trei personaje care au avut aparitii episodice: Chris Carmack, Jake Borelli si Greg Germann vor avea roluri in noul sezon, anunta Deadline.

„Chris, Jake si Greg au lucrat pentru noi ca actori invitati si au devenit favoritii fanilor. Suntem incantati sa continuam dezvoltarea personajelor lor si suntem foarte bucurosi sa-i primim in familia <<Anatomia lui Grey>>”, a confirmat scenarista Krista Vernoff.

Chris si Jake au sarbatorit vestea pe retelele de socializare: „Vesti mari de pe taramul Hollywood! Sunt onorat sa ma alatur acestei echipe valoare!!!”, a scris Chris Carmack, care l-a interpretat ca guest star pe Link in sezonul anterior.

„Visurile devin realitate. #GreysAnatomy a fost casa mea in ultimii doi ani si daca spun ca-s bucuros pana in al noualea cer, nu-i deloc exagerat”, a scris, la randul lui, Jake Borelli, care l-a interpretat pe Dr. Levi „Glasses” Schmitt in ultimele doua sezoane.

Teddy si Owen vor fi impreuna?

Cei doi au avut o relatie tumultuoasa din primele zile in care au facut parte din aceeasi echipa, dar se pare ca intre ei lucrurile incep sa se aseze pe fagasul cel bun. In noul sezon, Teddy naste, iar Owen ii spune ca o iubeste.

Dar cum ramane cu Tom, celalalt pion important din triunghiul amoros in care ea este implicata? Tom se intalnea cu Teddy cand ea a ramas insarcinata cu Owen si a ajutat-o sa se pregateasca pentru nastere. Ramane de vazut care va fi reactia lui cand Teddy si Owen traiesc momentul nasterii copilului lor.

Ce se intampla cu Jo si Alex

La sfarsitul sezonului 15, Jo se interneaza pentru a urma tratament contra depresiei. Krista Vernoff a declarat in iunie pentru TVLine ca desi scenariul pentru sezonul 16 nu era inca finalizat, isi imagineaza un sfarsit fericit pentru Jo si Alex. „Sper ca tratamentul va da roade si o va aduce inapoi catre ea insasi si catre Alex”, a spus despre soarta lui Jo.

Krista are planuri mari si pentru Alex: „Trebuie sa vindece rana aceea care se tot deschide, faptul ca alege femei care au crize mentale. As vrea sa ofer povestea lui completa, cu Jo intorcandu-se la el intr-un mod minunat”, a dezvaluit scenarista.

Foto: PR