Patrick Dempsey a plans la ultimele filmari pentru „Anatomia lui Grey“: Este serialul in care s-ar intoarce oricand

1
De Maria Constantin
1 mai 2021

Dupa ce personajul sau, Derek Shepherd, a fost ucis in sezonul 11, Patrick Dempsey a avut mai multe aparitii cameo in ultima parte a serialului.

Patrick Dempsey a parasit „Grey’s Anatomy” („Anatomia lui Grey”), dar nu ar refuza niciodata o revenire, intr-o buna zi. Actorul in varsta de 55 de ani a vorbit intr-un interviu publicat de Variety despre cum s-a simtit cand a filmat emotionanta scena finala, dupa ce a avut mai multe aparitii cameo in ultimul sezon.

„Toti am plans la inceput si ne-am imbratisat. A fost foarte important pentru noi sa transmitem mesajul de a purta masca, sa avem grija de noi”, a spus el despre ultima scena.

„Eu si Ellen [Pompeo] ne gandeam la ce am putea face impreuna pentru a obtine un efect. Asta era prin primavara anului trecut. A fost o actiune pozitiva care a reverberat in mai multe actiuni pozitive”, a adaugat el.

Derek apare in visul lui Meredith

ATENTIE, SPOILER: In sezonul actual din „Anatomia lui Grey”, personajul interpretat de Pompeo, Dr. Meredith Grey, se infecteaza cu COVID-19 si viseaza ca se intalneste cu cativa fosti colegi.

Dempsey a mai spus ca nu ar refuza o potentiala revenire in serial: „Cine stie? Niciodata sa nu spui niciodata cu acest serial, nu-i asa?”, a raspuns el cand a fost intrebat daca exista vreo posibilitate ca Dr. Derek Shepherd sa-si faca din nou aparitia.

Tot ce trebuie sa stii despre noul sezon din „Anatomia lui Grey“: Ellen Pompeo, din nou in actiune

„Ma bucur ca am reusit anul acesta. Iar Krista Vernoff (showrunner-ul serialului, n.r.) a facut o treaba fantastica spunand povestea. A fost un mod minunat de a le da oamenilor putina speranta”, a adaugat actorul.

In episodul difuzat saptamana trecuta in Statele Unite de ABC, Meredith a trait ultimele momente pe plaja cu raposatul ei sot, noteaza People. Cei doi au avut si o discutie emotionanta despre moarte si despre casatoria de care nu s-au bucurat cand Derek era in viata.

Foto: PR.