Emma Stone este insarcinata: Actrita asteapta primul ei copil

1
De Maria Constantin
7 ian. 2021

Actrita americana si sotul sau, Dave McCary, vor deveni parinti in acest an.

Emma Stone si scenaristul show-ului de televiziune Saturday Night Live, Dave McCary, vor avea un copil, anunta Us Weekly si E! News.

Vestea survine dupa ce actrita in varsta de 32 de ani, cunoscuta pentru discretia pe care o pastreaza asupra vietii sale private, a fost fotografiata in Los Angeles, iar abdomenul usor pronuntat lasa sa se intrevada o posibila sarcina.

Castigatoarea premiului Oscar si sotul ei nu au vorbit public pe aceasta tema, scrie Harper’s Bazaar.

„Pare foarte fericita si incantata sa devina mama (…). Arata grozav, arata sanatoasa, straluceste”, a declarat o sursa pentru Us Weekly. „Tine legatura cu prietenele si munceste mult, este mereu activa si isi mentine rutina zilnica de exercitii”, a spus o sursa citata de Us Weekly.

Alta sursa a confirmat pentru E! News: „Emma este insarcinata si adora viata de femeie casatorita.”

Nunta pe fuga in anul pandemiei

Stone si McCary sunt impreuna din 2017, dupa ce s-au cunoscut pe platourile show-ului Saturday Night Live, si s-au logodit dupa doi ani. Ei au confirmat momentul printr-o imagine postata pe Instagram in care se imbratisau, iar Stone arata inelul de logodna cu o perla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @davemccary

Presa a scris ca Stone si McCary se pregateau sa se casatoreasca in primavara anului trecut, dar au fost nevoiti sa anuleze planurile din cauza pandemiei de coronavirus. In cele din urma, ei s-au casatorit anul trecut, in cadrul unei ceremonii restranse.

Cum si-a schimbat parerea despre casatorie si copii

Emma Stone a vorbit in 2018 despre dorinta ei de a-si intemeia o familie, spunandu-i prietenei si actritei Jennifer Lawrence, intr-un interviu pentru ELLE, ca perspectiva ei asupra maternitatii s-a schimbat de-a lungul anilor.

Trucul pe care il foloseste Emma Stone pentru a-si pastra echilibrul mental in carantina

„Perspectiva mea asupra copiilor s-a schimbat pe masura ce am mai inaintat in varsta. Cand eram adolescenta credeam ca n-o sa ma marit niciodata, ca n-o sa am copii. Si cand am mai imbatranit, mi-am dorit sa ma casatoresc, mi-am dorit sa am copii”, a spus actrita.

Foto: Getty Images.