Emma Stone, teribila si terifianta in trailerul noului film „Cruella“

1
De Maria Constantin
28 feb. 2021

„Cruella“, adaptare inspirata din povestea clasicului „101 Dalmatieni“, spune povestea initiala a celebrului personaj negativ.

In urma cu trei ani, cand lumea nici nu cunostea temutul cuvant Covid, Disney anunta ca vedeta din „La La Land” o va interpreta pe celebra iubitoare de blanuri Cruella de Vil intr-un prequel live-action al celebrului film clasic din 1996 cu Glenn Close.

Trailerul lansat recent de Disney confirma ca actrita americana a fost o alegere inspirata pentru a o intruchipa pe celebra raufacatoare: Emma Stone e absolut fabuloasa in rolul Cruellei de Vil!

Cruella, asa cum o stim: fara mila si fara limite

Desi pare greu de crezut ca acea Cruella jucata de Glenn poate avea concurenta, Emma Stone promite mult in trailerul difuzat recent: cu o costumatie inspirata de moda londoneza a anilor ’70, Emma Stone ne ofera o Cruella ca la carte: teribila si terifianta.

Actiunea noii productii regizata de Craig Gillespie (cunoscut pentru surprinzatorul si incantatorul „I, Tonya”) se desfasoara la Londra, unde Estella, personajul interpretat de Emma, aspira la cariera de designer de moda. Filmul va fi un precursor al povestii din „101 Dalmatieni” pe care am vazut-o in 1996 (si totodata a filmului de animatie din 1961), urmarind-o pe tanara Cruella inainte de a deveni hoata de caini.

Povestea din „101 Dalmațieni”, despre rapirea unei familii de catelusi dalmatieni, a fost transpusa la inceput intr-o carte pentru copii publicata in 1956 de Dodie Smith, scrie Glamour. In acest volum, Cruella este descrisa ca fosta colega de clasa si rivala toxica a domnisoarei Dearly, stapana sufletista a familiei de dalmatieni.

Emma Stone este insarcinata: Actrita asteapta primul ei copil

Emma Stone va face parte dintr-o distributie valoroasa, care ii mai include pe Emma Thompson, Mark Strong, Joel Fry, Kirby Howell-Baptiste, Emily Beecham si Paul Walter Hauser.

„Cruella” trebuia sa ajunga in cinematografe in 2020, dar din cauza pandemiei lansarea a fost amanata pentru mai 2021.

Riscul de a ajunge sa o simpatizam pe odioasa Cruella

Desi trailerul este promitator, fanii ar putea fi confuzi dupa ce vor vedea noua poveste a Cruellei, puncteaza Glamour. Intrucat diabolica Cruella este protagonista acestei productii, cei care vor urmari filmul s-ar putea trezi in situatia neasteptata de a empatiza cu acest personaj negativ pe care l-au detestat in copilarie. Ba chiar ar putea sa o simpatizeze, chiar daca stiu ca adora blanurile si ucide catelusi fara nicio remuscare.

Foto: Shutterstock.com.