Gwyneth Paltrow e incantata ca fostul ei iubit, Ben Affleck, a reluat relatia cu Jennifer Lopez: „Sunt atat de draguti!”

1
De Maria Constantin
16 sept. 2021

Actrita americana se pricepe de minune sa ramana in relatii bune cu fostii iubiti.

Dupa ce Ben Affleck si Jennifer Lopez si-au facut aparitia impreuna la Festivalul de film de la Venetia, fosta iubita a actorului, Gwyneth Paltrow, si-a aratat sustinerea pentru noul si totodata vechiul cuplu de pe Instagram, relateaza People.

Vedeta in varsta de 48 de ani s-a alaturat starurilor care si-au exprimat pe retelele de socializare aprecierea pentru Ben si J-Lo. „Okay, asta e dragut”, a scris Paltrow sub o imagine postata de stilista lui Lopez, Mariel Haenn, care a comentat refacerea celebrului cuplu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Glamour (@glamourmag)

Ben si Jen, aparitie spectaculoasa la Venetia

Affleck (49 de ani) si Lopez (52 de ani) au venit impreuna vineri, la premiera filmului regizat de Ridley Scott, „The Last Duel”. Actorul american joaca in aceasta productie alaturi de bunul sau prieten Matt Damon.

Gwyneth Paltrow si Ben Affleck au avut o relatie din 1997 pana in 2000, dupa ce au jucat impreuna in „Shakespeare in Love” (1998), productie care i-a adus vedetei un Oscar pentru cea mai buna actrita. Cei doi au mai jucat si in „Bounce” (2000).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @lovethefilmlife

Gwyneth Paltrow il iubeste in continuare pe fostul ei sot: „E ca un frate“

Paltrow, care a fost casatorita cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin (44 de ani), a ramas in relatii bune cu Ben Affleck. In 2015, ea a vorbit in emisiunea „The Howard Stern Show” despre despartirea lor: „E foarte inteligent si foarte, foarte talentat si amuzant. Dar nu se afla in cel mai bun moment din viata lui in care sa aiba o iubita.”

O iubire regasita

Ben Affleck si Jennifer Lopez au inceput sa se intalneasca in iulie 2002, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei „Gigli”. Ei s-au logodit in noiembrie acelasi an, iar in septembrie 2003 si-au amanat nunta cu doar cateva zile inaintea evenimentului. In ianuarie 2004 s-au despartit.

Dupa despartirea ei de Alex Rodriguez si a lui Ben de Ana de Armas, la inceputul anului, cele doua staruri au reluat legatura in aprilie anul acesta.

O sursa a declarat pentru People ca Ben si Jennifer „sunt indragostiti nebuneste” si fiecare reprezinta „iubirea vietii pentru celalalt”. „Vor sa faca tot ce pot ca sa mearga aceasta relatie”, a mai spus sursa citata.

Foto: Getty Images.