Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au rupt oficial logodna: „Ne e mai bine ca prieteni”

1
De Teodora Tirca
15 apr. 2021

La inceputul lunii martie, cuplul a anuntat ca „lucreaza la unele probleme”, dupa o relatie de patru ani.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au anuntat oficial ca au rupt logodna, deoarece incercarile lor de a salva relatia au esuat.

Joi dimineata, cei doi au emis o declaratie comuna:

„Ne-am dat seama ca ne e mai bine ca prieteni. Vom continua sa lucram impreuna si sa ne sprijinim reciproc in cadrul afacerilor si proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul celuilalt, precum si copiilor nostri. Le multumim din suflet tuturor celor care ne-au trimis cuvinte amabile si sprijin”, se arata in declaratie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Vestea vine la cateva saptamani dupa ce Lopez, 51, si Rodriguez, in varsta de 45 de ani, au anuntat ca „lucreaza la cateva probleme”, ca raspuns la zvonurile care spuneau ca relatia lor s-a incheiat.

„Nu s-au despartit oficial, au vorbit despre asta, dar sunt inca impreuna. Trec prin niste momente mai grele. Dar nu s-au despartit”, a declarat atunci pentru PEOPLE o sursa apropiata perechii. „Ea lucreaza in Republica Dominicana, iar el este la Miami, asa ca e greu sa mentina o relatie la distanta, mai ales in contextul carantinei COVID, dar vor sa incerce sa ramana impreuna”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

La scurt timp dupa aceea, Rodriguez a zburat in Republica Dominicana pentru a fi alaturi de logodnica lui, in timp ce ea filma „Shotgun Wedding”. O sursa a declarat pentru PEOPLE la sfarsitul lunii martie ca cei doi „fac tot ce se poate pentru a prioritiza relatia”.

„Jennifer a fost incantata sa-l vada in persoana. Incearca cu adevarat sa salveze aceasta relatie”, a declarat pentru PEOPLE o sursa apropiata lui Lopez. „Desi era gata sa renunte la relatia lor, acum e fericita ca amandoi incearca sa ramana impreuna”, a adaugat aceasta.

Din pacate, eforturile celor doi nu au dat roade, iar acum despartirea este oficiala.

J. Lo si Alex Rodriguez s-au logodit in Bahamas in martie 2019, dupa doi ani de relatie. In ultimul an, cuplul si-a petrecut timpul acasa, alaturi de familiile lor – gemenii lui Lopez de 13 ani, Maximilian „Max” David si Emme Maribel, si fiicele lui Rodriguez, Ella, 12 ani si Natasha, 16 ani, pe care le are cu fosta sotie, Cynthia Scurtis.

Foto: Instagram/@arod