Jennifer Lopez si Alex Rodriguez iau in calcul sa nu se mai casatoreasca: De ce stau pe ganduri

1
De Maria Constantin
26 dec. 2020

Cand erau, in sfarsit, pregatiti sa faca nunta, a venit pandemia. Acum J.Lo si A-Rod se gandesc daca sa se mai casatoreasca sau nu.

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre subiectul casatoriei. Intr-un interviu cu Andy Cohen, in emisiunea acestuia de la SiriusXM, cantareata si actrita a dezvaluit ca ea si Rodriguez au luat in considerare sa nu se mai casatoreasca. Cei doi planuisera evenimentul pentru inceputul acestui an, intr-o destinatie exclusivista din Italia, dar pana la urma au fost nevoiti sa amane toate planurile din cauza izbucnirii pandemiei de COVID-19, scrie Harper’s Bazaar.

„Am vorbit despre asta, sigur. La varsta noastra, amandoi am mai fost casatoriti inainte, asa ca ne-am gandit, ne casatorim? Nu ne casatorim? Ce inseamna asta pentru noi?”, a spus Lopez.

Parfumul care o ajuta pe Jennifer Lopez sa se simta sexy si puternica

„A fost foarte trist, fiindca ne asteptam sa ne casatorim in iunie si planuiseram tot. Iar in martie si aprilie ne uitam la ce se intampla si spuneam: ‘Asta nu se va mai intampla’. Italia este cel mai rau loc din lume. Si noi urmeaza sa ne casatorim in Italia. OK, trebuie sa anulam tot”, a povestit vedeta.

„Nu-i nicio graba”

Lopez a vorbit apoi despre posibilitatea de a calca pe urmele multor cupluri de la Hollywood care nu s-au casatorit, spunand ca atunci cand va veni vremea, ea si Rodriguez isi vor sarbatori dragostea alaturi de familie si de prieteni.

„Dar in acelasi timp, ca si Goldie si Kurt (Goldie Hawn si Kurt Russel, n.r.), te gandesti ‘Chiar trebuie sa facem asta, ar trebui?’. Si cred ca este ceva care inca e important pentru noi, dar nu-i nicio graba. Ne mai gandim”, a marturisit artista.

Foto: Instagram/@arod