Jennifer Lopez si Armie Hammer vor juca impreuna intr-o comedie romantica

1
De Maria Constantin
1 nov. 2020

Un nou cuplu se profileaza pe ecrane intr-un registru romantic: se vor potrivi Jennifer Lopez si Armie Hammer?

Raspunsul il vom afla abia dupa ce va fi gata „Shotgun Wedding”, noua comedie romantica in care vor juca cei doi actori. Lopez si Hammer ii vor interpreta pe Darcy si Tom, care sunt logoditi si se cearta cu familiile lor pe tema destinatiei de vis pe care au ales-o ca loc de desfasurare al nuntii pentru ca apoi toti invitatii sa fie luati ostatici, relateaza Deadline.

Jason Moore („Pitch Perfect”) este regizorul acestei productii, in timp ce Mark Hammer („Two Night Stand”) si Liz Meriwether („New Girl”) semneaza scenariul. Ryan Reynolds este producator executiv, alaturi de Jennifer Lopez, prin compania sa, Nuyorican Productions.

„Nu-ti poti lua ochii de la ei”

Lopez, care ultima oara a jucat in „Hustlers”, si Hammer, care acum poate fi vazut in „Rebecca”, pe Netflix, „sunt perechea perfecta pentru aceasta comedie”, a declarat Erin Westerman, presedinte al departamentului de productie al Lionsgate, compania care produce „Shotgun Wedding”. „Nu-ti poti lua ochii de la ei”, a mai spus Westerman.

Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre distributie si despre data lansarii, scrie People.

Jennifer Lopez pregateste in secret lansarea unui brand de cosmetice

Jennifer Lopez lucreaza acum la o alta comedie romantica, „Marry Me”, in care face pereche cu Owen Wilson. Pregatit pentru lansare de Valentine’s Day 2021, filmul reda o neasteptata poveste de dragoste dintre o vedeta din muzica si un spectator norocos.

Foto: Instagram/@jlo