Jennifer Lopez si Ben Affleck, la primul test de cand sunt impreuna

1
De Maria Constantin
29 oct. 2021

Cei doi incearca sa depaseasca problema distantei cand lucreaza si sunt despartiti mai mult timp.

J.Lo si Ben Affleck fac eforturi pentru a pastra legatura cand au filmari in tari diferite. Potrivit E! News, cei doi au petrecut weekendurile impreuna cand Lopez filma in Vancouver pentru urmatorul thriller produs de Netflix, „The Mother”, iar Affleck lucra la filmul lui Robert Rodriguez, „Hypnotic”, in Austin.

„Amandoi lucrau pe platouri in timpul saptamanii, dar s-au intalnit imediat cum era posibil. Isi aranjeaza programul astfel incat sa se poata vedea la cateva zile. Lucrurile merg bine intre ei si tin legatura. Sunt ocupati cu proiectele lor, dar isi fac timp si pentru a fi impreuna”, a declarat o sursa pentru E! News.

O vara de neuitat

Cuplul denumit de presa americana „Bennifer 2.0” a fost inseparabil in vara. Lopez s-a mutat cu copiii din Miami in Los Angeles pentru a fi aproape de Affleck. Cei doi au stat numai impreuna si fiecare se intelege foarte bine cu copiii celuilalt, scrie Harper’s Bazaar.

Ben Affleck o venereaza pe Jennifer Lopez: „Sunt uimit de efectul pe care il are in lume“

Sursa citata de E! a mai spus ca Lopez a calatorit de mai multe ori de la Vancouver la Los Angeles pentru a-si vizita gemenii, Max si Emme, si pentru a-l vedea pe Affleck. Starurile si-au petrecut timpul la Los Angeles si New York si mergand impreuna la evenimentele publice. La inceputul acestei luni, ei au pasit pe covorul rosu la premiera de la New York a noului film in care a fost distribuit Affleck, „The Last Duel”.

Planuri pentru Craciun

Potrivit unei surse citate de Entertainment Tonight, Lopez si Affleck isi planifica si vacantele din timp si spera ca vor petrece sarbatorile impreuna iarna aceasta.

„Planuiesc sa faca vacanta impreuna cu copii si sa se bucure de cateva calatorii singuri. Vor sa fie tot timpul impreuna, iar urmatoarele lor obiective sunt Ziua Recunostintei si Craciunul cu toti copiii. Si-au dat seama ca sunt multe de pus la punct”, a dezvaluit sursa amintita.

Foto: Instagram – @bennifer_02