Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit in Las Vegas

1
De Teodora Tirca
18 iul. 2022

De data aceasta, cei doi indragostiti au mers pana la capat si s-au casatorit. Afla toate detaliile mai jos!

S-a confirmat astazi ca Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit, iar sursele au impartasit cu People cateva detalii despre ceremonia din Las Vegas. Inregistrarile judecatoresti din comitatul Clark, Nevada, arata ca cei doi si-au obtinut licenta de casatorie sub numele lor juridic complet, Benjamin Geza Affleck si Jennifer Lynn Lopez. Au avut apoi o „mica” ceremonie, a spus o sursa.

„A fost super, super mic”, a detaliat sursa. „Mama si copiii [lui Jennifer] au fost acolo. Au vrut doar sa fie casatoriti, asa ca s-au casatorit.”

J.Lo si Affleck si-au reaprins dragostea in 2021, dupa aproape doua decenii de cand s-au intalnit pentru prima data. S-au logodit anul acesta. In februarie, Lopez a spus pentru People ca exista un motiv pentru care lucrurile merg bine de data aceasta.

„Acum suntem mai in varsta, suntem mai destepti, avem mai multa experienta, ne aflam in locuri diferite ale vietii noastre, avem copii acum si trebuie sa fim foarte constienti de aceste lucruri”, a explicat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez a continuat: „Este un rezultat frumos ca acest lucru s-a intamplat in acest fel si in acest moment al vietii noastre in care ne putem aprecia si sarbatori cu adevarat unul pe celalalt, si sa ne respectam. Intotdeauna am facut-o, dar simtim si mai multa apreciere acum, pentru ca stim ca viata te poate duce in directii diferite.”

De asemenea, ea a sugerat ca, deoarece au fost in atentia publicului de atat de mult timp, inteleg mai bine ce are prioritate in viata lor. Pentru amandoi, copiii lor sunt prioritatea. Lopez are doi copii cu fostul ei sot, Marc Anthony, iar Affleck are trei copii cu fosta sa sotie, Jennifer Garner. Proaspetii casatoriti au facut un efort mare pentru a-si imbina familiile si au cumparat recent o casa in Beverly Hills, care sa-i poata gazdui pe toti atunci cand se intalnesc.

Foto: depositphotos.com