John Legend a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Cum a reactionat artistul

1
De Maria Constantin
14 nov. 2019

John Legend a fost desemnat de People „cel mai sexy barbat in viata”. Vestea l-a surprins pe actorul si cantaretul in varsta de 40 de ani.

Este unul dintre cei mai tineri castigatori EGOT (prescurtarea premiilor Emmy, Grammy, Oscar si Tony) din istorie. Iar acum, John Legend a mai cucerit un titlu important: starul a fost desemnat de People cel mai sexy barbat in viata.

Artistul a preluat astfel „coroana” pe care anul trecut a detinut-o actorul britanic Idris Elba, succesiune care l-a amuzat si surprins totodata pe noul castigator. „In 1995, John ar fi foarte uimit sa afle ca il va urma in 2018 pe @IdrisElba ca #celmaisexybarbat in viata”, a scris cantaretul pe Twitter. „La naiba, in 2019 John e la fel de uimit, dar multumesc @People ca ma consideri sexy. Preiau eu”, a continuat el.


Anul trecut, Legend a devenit primul artist de culoare care a castigat premiile Emmy, Grammy, Oscar si Tony. Doar 14 vedete au mai reusit aceasta performanta, printre care se numara Audrey Hepburn, Mel Brooks si Whoopi Goldberg, noteaza CNN.

Legend este cunoscut si pentru casnicia lui cu modelul Chrissy Teigen, cu care are doi copii. Aceasta, care se autointituleaza pe contul ei de Twitter „un speaker de-motivational care doarme cu cel mai sexy barbat in viata” a scris ca raspuns la comparatia lui Legend cu Elba: „Da, dar hai sa vedem o poza cu @idriselba din 1995 (probabil la fel de sexy).”

Foto: Getty Images.