Kanye West, interzis la Premiile Grammy: de ce nu are voie sa urce pe scena, desi a obtinut 5 nominalizari

1
De Maria Constantin
22 mart. 2022

Starul nu poate canta la gala premiilor Grammy, o consecinta a comportamentului sau din ultima perioada.

Kanye West a fost scos de pe lista artistilor care vor canta, duminica, 3 aprilie, la gala premiilor Grammy, relateaza People, citandu-i pe reprezentantii artistului.

Conform publicatiei The Blast, decizia de a-l impiedica pe cantaretul american in varsta de 44 de ani sa urce pe scena a fost luata din cauza comportamentului sau online ingrijorator. Ultimele postari ale starului la adresa lui Trevor Noah, care va gazdui editia din acest an a galei, au reprezentat un factor care a dus la aceasta decizie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GQ France (@gqfrance)

Kanye se razboieste cu Kim

Contul de Instagram al lui Kanye West a fost blocat miercuri, timp de 24 de ore, pentru discurs care promoveaza ura, hartuirea si agresiunea, dupa ce el a postat un mesaj rasist pe contul de Instagram al lui Noah. Comentariul a aparut dupa ce gazda emisiunii „Daily Show” a vorbit despre divortul lui West de Kim Kardashian.

Intr-un fragment video din episodul de marti, Noah a spus ca lumea ar trebui sa acorde mai multa atentie acestei povesti, adaugand ca „de-a lungul timpului, Kanye a devenit din ce in ce mai beligerant in felul in care incearca sa o aduca inapoi pe Kim”.

„Inteleg ca aceasta arta poate fi terapie – inteleg sincer asta. Dar inteleg si ca terapia poate fi terapie”, a continuat Noah, insinuand ca West ar trebui sa urmeze tratament de specialitate.

Un purtator de cuvant al companiei Meta, cea care detine platformele de socializare Instagram si Facebook, a declarat pentru TMZ ca vor fi luate si alte masuri daca vor avea loc alte incalcari ale termenilor de utilizare.

Pete Davidson a intrat pe fir

Comentariul lui Kanye West pe pagina lui Trevor Noah este cea mai recenta dintr-o serie de postari controversate din ultimele luni ale artistului. Acestea au aparut la scurt timp dupa zvonurile potrivit carora Kim Kardashian (41 de ani) ar avea o relatie cu actorul de comedie Pete Davidson, starul show-ului „Saturday Night Live”.

La inceputul acestei luni, West a distribuit un clip al piesei sale „Eazy”, in care o versiune a lui Davidson (28 de ani) pare sa fie rapita, legata si ingropata. Kanye a sters ulterior clipul.

Kim Kardashian vrea ca fiica ei, North, sa apara pe TikTok; Kanye nu e de acord. Cine are dreptate?

O sursa a declarat pentru People ca gestul lui West a infuriat-o pe Kardashian. „Ea crede ca este prea violent si este suparata”, a spus sursa, precizand ca vedeta „s-a saturat pana peste cap de toate astea si vrea ca el sa inceteze”.

Kim Kardashian a fost, de asemenea, tinta lui West in mai multe postari pe Instagram. In cea mai recenta dintre acestea, rapperul a criticat-o pentru ca i-a permis fiicei lor in varsta de opt ani, Noah, sa apara pe TikTok impotriva vointei lui.

Kanye a fost avertizat

Dupa 12 mesaje in care isi exprima indoielile cu privire la capacitatea fostei sotii de a avea grija de copiii lor si pe care le-a sters mai tarziu, Davidson l-a cautat pe West, cerandu-i sa nu o mai hartuiasca pe Kim. Pete s-a oferit, totodata, sa-l ajute pe Kanye pentru a primi tratament.

„N-ai idee cat de dragut am fost cu tine, in ciuda actiunilor tale impotriva mea. Ti-am tinut partea chiar si cand m-ai tratat ca naiba fiindca vreau ca totul sa fie usor. Dar daca o sa continui sa ma presezi cum ai facut-o in ultimele sase luni, n-o sa mai fiu dragut”, l-a avertizat Pete Davidson.

Kanye West este nominalizat la cinci premii Grammy anul acesta, din care patru pentru al zecelea sau album de studio, „Donda”, lansat in august 2021: cel mai bun cantec rap („Jail”), cea mai buna interpretare melodica rap („Hurricane”), cel mai bun album rap si cel mai bun album al anului.

Artistul este nominalizat si la categoria „cel mai bun album al anului”, ca producator al albumului de debut lansat de Lil Nas X in septembrie 2021.

Foto: depositphotos.com