Kate Middleton a purtat o superba rochie inflorata cu maneci lungi, perfecta pentru toamna

1
De Maria Constantin
12 sept. 2019

Ducesa de Cabridge a facut marti dimineata o vizita surpriza la deschiderea unei gradini publice. Rochia pe care a purtat-o a atras imediat atentia.

Intr-o aparitie publica surprinzatoare, Ducesa Kate a participat marti la un eveniment organizat de Societatea Regala de Horticultura in Wisley, la distanta de aproximativ o ora sud-vest de Londra.

Kate a venit la redeschiderea gradinii Back to Nature, la a carei amenajare a contribuit si familia sa, in luna mai, cu ocazia evenimentului Chelsea Flower Show, sub indrumarea arhitectilor Andree Davies si Adam White.

Versiunea finala a acestei gradini include acum cateva elemente din design-ul anterior, dar si dotari noi, cum ar fi doua case construite in copaci, cu legatura intre ele, in care copiii se pot juca in voie.

Kate Middleton a purtat o piesa perfecta pentru tranzitia de la sezonul estival la toamna, realizata de Emilia Wickstead – o rochie midi alba cu guler si maneci lungi, imprimata cu flori roz.

Rochia Aurora este disponibila in reteaua net-a-porter la pretul de 2.255 de dolari.

Kate si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi cu toc ortopedic, potriviti pentru terenul cu iarba.

Ducesa a zambit tot timpul si chiar a ras copios in compania fostei membre a juriului emisiunii TV „Great British Bake Off”, Mary Berry, relateaza revista Marie Claire.

„Simt ca natura si interactiunea cu lumea exterioara au beneficii uriase asupra starii noastre fizice si mentale, in special pentru copii”, a declarat ducesa pentru BBC. „Sper ca acest loc impadurit pe care l-am creat va inspira familiile, copiii si comunitatile sa iasa afara, sa se bucure de natura si de mediul exterior si sa petreaca timp de calitate impreuna”, a mai spus ea.

Foto: Getty Images.