Kate Winslet a aflat ca fiica ei s-a apucat de actorie fara sa-i spuna

1
De Maria Constantin
22 apr. 2021

Vedeta nu a stiut ca fiica ei, in varsta de 20 de ani, si-a facut debutul in lumea filmului.

Nimeni nu a stiut ca Mia Threapleton, fiica actritei Kate Winslet si a fostului ei sot, Jim, a debutat ca actrita. Nici macar mama ei celebra. Ea a trecut neobservata pentru ca poarta numele tatalui ei si nu pe cel al vedetei.

„Are 20 de ani si este actrita. Acum e plecata in Republica Ceha si va incepe sa lucreze la un serial acolo”, a spus Kate Winslet in emisiunea realizata de Lorraine Kelly.

De ce este mai bine ca nu o cunoaste nimeni

„Cred ca am stiut ca o sa faca asta, mereu am banuit-o. Iar acum cativa ani mi-a zis: ‘As vrea sa incerc'”, a continuat actrita in varsta de 40 de ani.

Mia Threapleton a jucat recent in filmul „Shadows”, din 2020, scrie People.

Winslet a explicat ca fiica sa nu i-a spus ca a obtinut pe cont propriu un rol, iar numele ei, Threapleton, nu a atras atentia la Hollywood. „Faptul ca are alt nume e minunat pentru ea, iar cei care au jucat cu ea nu au stiut ca este fiica mea, iar asta e important pentru increderea in ea, desigur”, a explicat vedeta.

Kate Winslet a fost casatorita cu Jim Threapleton intre anii 1998 si 2001. In 2003, ea s-a casatorit cu regizorul Sam Mendes, cu care are un fiu, Joe, in varsta de 17 ani. Winslet si Mendes s-au despartit in 2011, acelasi an in care s-a nascut fiul lor. Actrita este casatorita acum cu Edward Abel Smith, cu care are un baiat, Bear, in varsta de sapte ani.

„Mama ne spunea mereu cat de grea e munca asta”

Intr-un interviu publicat de Variety, Mia Threapleton a dezvaluit ca „Shadows” a fost primul film pentru care a mers vreodata la auditii. „Abia terminasem scoala, scapasem de nebunia examenelor si m-am simtit dornica sa incep sa merg la probe, sperand ca la auditii imi voi gasi drumul”, a povestit ea. „Speram doar sa primesc sansa sa fac ceea imi doream de atata timp”, a adaugat tanara.

Filmul care a pregatit-o pe Kate Winslet pentru pandemie: „Lumea credea ca sunt nebuna“

Mia a povestit ca una dintre experientele care au influentat-o mult a fost vizita pe care i-a facut-o mamei sale pe platoul de filmari. „N-am stat, de fapt, niciodata prea mult pe platouri cand mama lucra. A fost o ocazie speciala”, a spus ea.

„Este o experienta foarte diferita cand ti s-a intamplat tie, nu e ceva ce am putut sa observ din cand in cand. Acum inteleg de ce mama ne spunea mereu cat de grea e munca asta. Avea dreptate! Si mi-a placut fiecare secunda”, a mai spus fiica actritei britanice.

Foto: Shutterstock.com