Kristen Bell, despre sotul ei care a avut o recidiva dupa 16 ani de lupta cu dependenta: „Voi continua sa fiu langa el“

1
De Maria Constantin
17 oct. 2020

Dax Shepard, sotul actritei Kristen Bell, a avut o recadere dupa 16 ani in care a stat departe de droguri si la alcool. Ea a spus ca il va sprijini in continuare.

Actrita in varsta de 40 de ani a declarat ca sotul ei se descurca bine, la aproape o luna dupa ce acesta a anuntat ca a avut prima recidiva in 16 ani de cand a renuntat la droguri si de alcool. Intr-un episod al emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, Kristen Bell a vorbit despre acest moment si despre cum lupta impreuna pentru a merge mai departe, relateaza People.

„Se descurca destul de bine… Toti trebuie sa luptam cu demonii nostri”, i-a spus ea lui DeGeneres intr-un interviu online, gazduit de platforma EllenTube. „Uneori ne confruntam cu anxietatea si depresia. Uneori este abuzul de substante”, a adaugat actrita.

Dax Shepard a dezvaluit in episodul din 25 septembrie, intitulat „Day 7”, al podcastului sau, „Armchair Expert”, ca a avut o recidiva, explicand ca a luat calmante dupa un accident de motocicleta.

„Voi continua sa fiu alaturi de el pentru ca merita”

In ciuda episodului nefast, Bell este mandra de Dax pentru ca acesta a fost sincer cu ea. „Ce-mi place cel mai mult la el este… ca a reusit sa-mi spuna mie si tuturor ca avem nevoie de un alt plan. Noi aveam un plan: daca trebuie sa ia pastile, indiferent de motiv, eu i le voi administra. Dar el a zis ca avem nevoie de un plan mai puternic”, a povestit actrita.

View this post on Instagram

@daxshepard : you have made all of our dreams come true. You are the most patient, affectionate, enthusiastic, and funniest dad we could imagine. Since you've spent alot of this quarentine practicing RC racing, we hope transforming your backyard into an RC race track made you as happy as you make us every single day. We are forever your race fans, your pit crew, and your cheering section. Thank you to Lincoln and Delta for making our race track decor, @bonjourfete for making our awesome balloons, @lazboy for making the most comfortable thrones, and to @traxxas for making all the best RC vehicles. We love you so very much@daxshepard💜💜💜, Xo Kb, lincoln and delta Ps my apologies to our dog Frank who loathes RC cars.

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Motivul pentru care Dax Shepard si Kristen Bell se cearta „fara rusine” in fata copiilor

Printre lucrurile pe care Bell spune ca le admira cel mai mult la Shepard este faptul ca el „e dependent sa evolueze”. „A spus ca nu vrea sa-si piarda familia, iar eu i-am zis ca trebuie sa punem lucrurile in ordine ca sa fim siguri ca nu se va mai repeta”, a povestit vedeta.

Pe langa conceperea unui plan nou, Bell si Shepard au mers din nou la terapie, iar actrita a declarat ca il va sprijini. „Voi continua sa fiu alaturi de el pentru ca merita asta”, a subliniat ea.

Foto: Getty Images.