Motivul pentru care Dax Shepard si Kristen Bell se cearta „fara rusine” in fata copiilor

1
De Maria Constantin
21 iul. 2020

Cand au o discutie aprinsa, Dax Shepard si Kristen Bell nu ascund conflictul in spatele usilor inchise, ci il rezolva de fata cu cele doua fiice.

Exista o regula de aur intr-un cuplu care are copii: nu te certa niciodata cu partenerul de fata cu cei mici, mai ales daca este o disputa dura. Si totusi, doi actori cunoscuti procedeaza exact invers – Dax Shepard si Kristen Bell au dezvaluit ca atunci cand se cearta, nu se ascund de cele doua fiice.

View this post on Instagram

@daxshepard : you have made all of our dreams come true. You are the most patient, affectionate, enthusiastic, and funniest dad we could imagine. Since you've spent alot of this quarentine practicing RC racing, we hope transforming your backyard into an RC race track made you as happy as you make us every single day. We are forever your race fans, your pit crew, and your cheering section. Thank you to Lincoln and Delta for making our race track decor, @bonjourfete for making our awesome balloons, @lazboy for making the most comfortable thrones, and to @traxxas for making all the best RC vehicles. We love you so very much@daxshepard💜💜💜, Xo Kb, lincoln and delta Ps my apologies to our dog Frank who loathes RC cars.

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

„Incercam cat mai des posibil sa fim niste modele si le spunem, de exemplu, ‘Oh, am gresit acum o ora. Cand am zis treaba aia, nu stiam toate informatiile’. Sau le spun: ‘Eram suparat si foarte razbunator si asta nu era corect pentru nimeni'”, a povestit pentru Us Weekly realizatorul podcast-ului saptamanal „Armchair Expert”.

„Nu-i nicio rusine sa-ti recunosti greselile”

Shepard (45 de ani) si Bell (40 de ani) nu-si ascund certurile pentru ca vor sa le arate astfel celor doua fetite, Lincoln (in varsta de sapte ani) si Delta (in varsta de cinci ani), ca „nu este nicio rusine in a-ti recunoaste greselile”. „E rusinos sa-ti ignori greselile, nu sa le cunosti si sa incerci sa fii mai bun. Este singurul lucru de care ar trebui sa ne fie rusine, asa ca facem o multime de chestii din astea de fata cu ele, probabil mai multe decat am face in mod normal, dar ne fortam singuri sa le facem”, a explicat actorul.

Starul a adaugat ca atunci cand el si sotia sa au o discutie aprinsa, le explica fetelor cum isi rezolva disputa.

Cum a trecut Kristen Bell peste o cearta serioasa cu sotul ei, Dax Shepard

Exemplu pentru viitor

In decembrie 2018, Dax Shepard a declarat pentru Us Weekly ca spera ca aceasta stretegie sa le ajute pe Lincoln si Delta sa invete cum sa reduca tensiunea si sa-si ceara iertare in viitoarele lor relatii. „In general, copiii isi vad parintii certandu-se, apoi acestia intra intr-un dormitor si mai tarziu se impaca, iar copiii nu invata niciodata nimic… Daca ne certam in fata lor, vrem sa ne si impacam in fata lor”, a explicat el.

Foto: Getty Images.