La ce a fost nevoita sa renunte Gigi Hadid pentru a-si proteja sarcina

1
De Maria Constantin
14 aug. 2020

Vedeta a fost nevoita sa renunte temporar la marele sau hobby pentru a nu-si periclita sarcina.

Gigi Hadid asteapta primul copil cu iubitul ei, Zayn Malik. Supermodelul a dezvaluit pe Twitter ca a renuntat temporat la marea sa pasiune, calaria, scrie People. „Imi lipseste!!”, i-a raspuns ea unui fan care a intrebat-o daca mai calareste acum sau daca evita echitatia.

Totusi, Hadid (25 de ani) continua sa-si petreaca timpul in compania cailor. „Inca stau cu ei, le aduc morcovi”, i-a raspuns ea altui fan curios care a intrebat-o daca nu-i lipsesc aceste animale.

 

View this post on Instagram

 

go out w u in powder blue ☁️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Anuntul care a starnit curiozitatea fanilor

Gigi Hadid a confirmat pe 30 aprilie, intr-un interviu cu Jimmy Fallon, ca este insarcinata cu Malik, in varsta de 27 de ani. „Desigur, am fi preferat sa anuntam in felul nostru, dar suntem foarte bucurosi, fericiti si recunoscatori pentru urarile tuturor si pentru sustinere”, i-a spus ea realizatorului emisiunii de televiziune „The Tonight Show”.

Hadid le-a raspuns intr-o sesiune live, pe Instagram, fanilor curiosi sa afle detalii despre sarcina ei. „Sunt recunoscatoare pentru comentariile pozitive si pentru intrebarile puse si vreau sa stiti ca suntem toti bine, in siguranta, totul este minunat si va iubesc, dragilor. Apreciez aceste comentarii pozitive”, i-a asigurat ea.

 

View this post on Instagram

 

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Sunt lucruri mai importante in lume

„Cred ca multa lume este nedumerita de ce nu mai postez atat de mult, dar sunt insarcinata in timpul pandemiei. Desigur, sarcina mea nu este cel mai important lucru din lume”, a subliniat Hadid, adaugand ca evenimentele actuale, precum pandemia de coronavirus si miscarea Black Lives Matter merita mai multa atentie decat sarcina sa.

„De aceea am simtit ca nu este ceva ce trebuie sa fac cunoscut, in afara familiei si a prietenilor”, a explicat ea. „Multi oameni si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, asa a fost la inceputul carantinei si inca se intampla. Apoi ne mutam atentia asupra miscarii BLM si cred ca prezenta noastra pe retelele de socializare ar trebui sa fie de folos pentru asta”, a argumentat supermodelul.

Mai putine postari, mai putine griji

Desi este hotarata sa pastreze discretia asupra sarcinii, Gigi Hadid le-a promis fanilor ca va relata despre experienta sa si ca incerca sa posteze cate ceva daca i se pare ca e interesant. „Am facut o multime de poze cu burtica mea si le trimit prietenelor si familiei, este foarte dragut si interesant, multa lume mi-a zis sa nu ratez asta”, a explicat ea.

Gigi Hadid e insarcinata cu primul copil

„O sa distribui lucruri de genul asta pe viitor”, a mai spus vedeta, subliniid ca nu se grabeste si ca vrea sa se bucure de sarcina fara sa fie in centrul atentiei publicului. „Scriu mult in jurnalul meu, nu vreau sa am grija de a ma trezi in fiecare dimineata cu gandul sa ma aranjez ca sa arat bine pentru poze sau sa postez neaparat ceva”, a explicat Hadid.

Supermodelul le-a aratat, totusi, admiratorilor o imagine cu burtica de gravida, facuta din fata, si a explicat ca, desi nu arata diferit, sarcina „e acolo”.

Foto: Instagram/Gigi Hadid