Mama lui Brad Pitt inca mai spera ca el si Jennifer Aniston vor fi din nou impreuna

1
De Maria Constantin
5 feb. 2021

Jane, mama lui Pitt, nu se poate impaca cu gandul ca fiul sau s-a despartit definitiv de Aniston.

Niciun cuplu nu a primit atata atentie la sfarsitul anilor ’80 precum Jennifer Aniston si Brad Pitt. Frumosi si talentati, se potriveau perfect si pareau meniti sa fie impreuna pentru toata viata. S-au cunoscut in 1998 si dupa doi ani s-au casatorit.

Din pacate, povestea lor de iubire s-a incheiat dupa cinci ani. Brad inca era casatorit cu Jen cand a intalnit-o pe Angelina, in timpul filmarilor pentru „Mr. and Mrs. Smith”, iar atractia dintre ei a dus la ruinarea casniciei lui Pitt cu Aniston.

Pitt s-a casatorit cu Angelina dupa divort, o „miscare” privita de fani si de presa cu surprindere si scepticism. Despartirea de Pitt a lasat-o cu inima franta pe Jennifer Aniston, dar, cu timpul, a reusit sa treaca peste acest esec. Nici Brad Pitt n-a dus-o mai bine – Angelina a cerut divortul, iar acum ei se judeca pentru custodia copiilor.

Mama lui Pitt o iubea pe Aniston

Revenirea lui Pitt la burlacie a reaprins sperantele fanilor care inca mai cred ca scanteia iubirii dintre el si Jennifer Aniston nu s-a stins de tot. Si nu doar ei asteapta un semn: potrivit unei surse citata de The News, mama actorului, Jane Pitt, a marturisit ca inca mai spera ca Brad si Jennifer vor fi din nou impreuna.

„S-a tinut de ei sa se recasatoreasca. Ea o iubea pe Jen si o ura pe Angie”, a spus sursa mentionata.

Nimic nu este imposibil in viata, dar deocamdata singurele elemente care ar favoriza cat de cat o reinviere a relatiei dintre Jen si Brad este faptul ca ei au ramas buni prieteni si se respecta, precum si faptul ca amandoi sunt singuri acum.

Angelina Jolie, despre viata ca mama singura: „Ultimii ani au fost destul de grei“

Dupa despartirea de Angelina Jolie, despre Brad Pitt (57 de ani) s-a speculat ca ar fi avut relatii cu fotomodelul Nicole Poturalski, arhitecta Neri Oxman si actrita britanica Ella Purnell.

La randul ei, dupa divortul de Brad Pitt, Jennifer Aniston (51 de ani) a avut mai multe relatii de scurta durata cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer. Ea a fost casatorita timp de cinci ani cu actorul Justin Theroux, de care a divortat in 2018.

Foto: Getty Images.