Mila Kunis l-a convins pe Ashton Kutcher sa nu mearga in urmatoarea calatorie in spatiu: Actorul si-a vandut biletul

1
De Teodora Tirca
16 iul. 2021

„Le-am trimis biletul inapoi celor de la Virgin Galactic”, a spus el.

Se pare ca Ashton nu va merge in spatiu prea curand. In anul 2012, actorul a cheltuit 200.000 de dolari pe un bilet catre spatiu, o cursa despre care se spune ca va avea loc anul acesta, cu cei de la Virgin Galactic.

Insa dupa ce Kutcher s-a casatorit cu Mila Kunis, ea l-a rugat sa se mai gandeasca. „Dupa ce m-am casatorit si am facut copii, sotia mea practic mi-a spus ca nu e o decizie inteleapta sa plec in spatiu cand avem copii mici pe care trebuie sa-i crestem”, a explicat actorul pentru Cheddar News.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk)

„Asa ca mi-am vandut biletul inapoi catre cei de la Virgin Galactic. Trebuia sa fiu pe nava pentru urmatorul zbor, dar nu se va intampla asta”, a adaugat el.

Ashton, care a fost a 500-a persoana care a cumparat un bilet catre spatiu, e doar unul dintre zecile de vedete care au cheltuit o suma considerabila de bani pentru a calatori in spatiu. Printre starurile care se vor afla pe nava ce ajunge in spatiu se spune ca se afla Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lady Gaga si Justin Bieber.

Chiar daca Ashton nu va pleca in spatiu prea curand, nu renunta la visul lui intergalactic. „La un moment dat o sa ajung in spatiu, sunt sigur de asta”, a incheiat el. Afla mai multe despre visul lui aici:

Foto: Instagram/@aplusk