Pink spune ca se temea ca va fi „o mama ingrozitoare”: „Este socant cat de responsabila am devenit”

1
De Georgiana Dorobantu
24 feb. 2023

Pink, care isi promoveaza noul album „Trustfall” si turneul mondial ce va incepe in luna iunie, a vorbit despre ce inseamna sa fie un star pop si o mama devotata.

„Cand am facut copii, oamenii mi-au spus ‘Cariera ta se va incheia. Cum vei face turnee?'”, a dezvaluit cantareata in varsta de 43 de ani intr-un interviu pentru People. Pink are doi copii – Willow, de 11 ani, si Jameson, de 6 ani, cu sotul sau, Carey Hart.

Dar cantareata spune ca a reusit sa gaseasca un echilibru intre viata de star pop si cea de mama devotata.

Ea a marturisit ca desi a fost sfatuita sa nu devina mama, acest rol i-a adus cea mai mare implinire in viata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

„Nu stiam daca o sa am o familie. Nu imi imaginam asta pentru mine pentru ca ma temeam ca o sa fiu o mama ingrozitoare. Dar, Dumnezeule, sa fiu mama este cel mai incredibil lucru pe care l-am facut vreodata. Este socant cat de responsabila am devenit”, a spus cantareata.

Pink: „Acesta este singurul motiv pentru care eu si sotul meu mai suntem impreuna“

Chiar daca este un star international cu un program incarcat, artista spune ca se implica permanent in viata de scolari a copiilor sai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

„Am fost responsabila de gustari la meciul de baschet de saptamana trecuta; merg cu Willow la dansuri vinerea viitoare. Dar imi place la nebunie”, a declarat Pink.

Pink vorbeste despre operatiile estetice: „Din cand in cand, imi surade ideea…”

Ea a dezvaluit ca la inceputul carierei a fost sfatuita sa nu faca copii, dar a ignorat sfatul pentru ca si-a dorit foarte mult sa fie mama.

„Simteam ca am un contract muzical de la 16 ani. Aveam 30 de ani si voiam sa fie totul complet. Si pentru mine, asta insemna ca vreau o familie”, a declarat starul american.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

„Imi doream foarte mult sa am o familie si oameni cu care sa trec prin aceasta lume. Si pentru mine – nu este pentru toata lumea – dar pentru mine este cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata”, a adaugat ea.

„Cred ca oamenii sunt surprinsi cand nu iti doresti doar faima si avere. Si mai cred ca parerea generala despre mine este ca sunt o persoana nebuna, care mananca oameni. Asa ca atunci cand am aratat ca pot sa alaptez un copil, au reactionat ‘Ah, poate ca nu mananca fiinte umane'”, a continuat starul.

Cantareata a mai spus ca a fost surprinsa sa afle ca prietenii fiicei ei se tem de ea.

„A trebuit sa conving un baiat ca este in regula daca o invita pe fiica mea la dans”, a spus ea despre un moment in care a insotit-o pe Willow la scoala de dans.

Pe masura ce Pink se pregateste sa-si inceapa turneul mondial, Willow va avea de asemenea un job real in cadrul turneului, iar artista spune ca a invatat-o sa-si negocieze salariul.

„Willow are un job in cadrul turneului. A fost necesar sa trecem peste salariul minim, care difera de la un stat la altul. I-am spus ca va primi in jur de 22,50 de dolari pentru fiecare show, in functie de cat de mult va dura si daca depasesc timpul. Ea a raspuns ‘Voi lua 20 de dolari. E mai usor sa fac calculele.’ I-am spus ‘Nu asa negociezi pentru tine. Vei lua 25 de dolari, ca sa fie si mai usor de calculat'”, a dezvaluit artista.

Foto: Instagram/Pink; depositphotos.com