Sotul lui Pink, declaratie de dragoste de ziua vedetei: „Esti mai frumoasa ca oricand“

1
De Maria Constantin
9 sept. 2019

Cantareata americana a implinit 40 de ani duminica, iar sotul i-a transmis un mesaj romantic pe Instagram.

Carey Hart, in varsta de 44 de ani, a postat mai multe fotografii in care apare alaturi de sotia lui, in ziua in care aceasta a implinit 40 de ani. Pilotul de motocross a publicat mai intai o imagine alb-negru de la inceputul relatiei lor.

„Bun venit la 40, draga mea”, a scris Carey. „Sarbatoresc de 18 ani cu tine si pot sa spun ca e minunat sa ma maturizez alaturi de tine. Ai devenit o sursa de inspiratie. Ai devenit o femeie de afaceri care are succes, superstar, mama dedicata, filantrop, producatoare de vinuri, mama pe motocicleta si o prietena minunata pentru toti cei din jurul tau”, a continuat acesta.

„Sunt atat de mandru de femeia care ai devenit si esti mai frumoasa ca oricand. Chiar esti ca vinul. Arati tot mai bine si sunt atat de norocos sa-ti fiu alaturi in aceasta calatorie nebuna. Te iubesc, draga mea”, a mai scris el.

Hart, care are doi copii cu Pink, o fata, Willow Sage (opt ani), si un baiat, Jameson Moon (doi ani), a mai scris ca isi doreste mai multe aniversari cu ea: „Abia astept sa vad cat de ticniti o sa fim la 80 de ani… bucura-te de ziua ta”, i-a transmis el.

Hart i-a intors astfel mesajul pe care Pink i l-a scris de ziua lui, in luna iulie, cand a implinit 44 de ani. „La multi ani, Carey Jason Hart”, a scris vedeta pe Instagram, adaugand o eticheta cu numele lui. „Sunt mandra de ceea ce esti. Ca barbat, ca om, ca prieten, ca tata si ca sot. Sunt foarte recunoscatoare ca te-ai nascut. Si sunt recunoscatoare ca esti un alchimist. Te iubesc”, a adaugat ea.

Cantareata, al carei nume real este Alecia Beth Moore, le-a multumit inca de sambata fanilor care i-au transmis urari de ziua ei: „Va multumesc pentru urarile de ziua mea. Topai de fericire ca am 40 (…). Va iubesc pe toti!”, a scris artista langa o imagine facuta in stilul ei nonconformist.

De-a lungul timpului, povestea de dragoste a cantaretei cu Carey Hart a fost presarata si cu momente dificile. Cei doi s-au cunoscut in 2001, la jocurile X din Philadelphia. S-au casatorit in Costa Rica, pe 7 ianuarie 2006.

Pink: un star pop/rock cu un stil de viata sanatos si trucuri de beauty eficiente

In 2009, Pink si Carey au marturisit ca se straduiesc sa-si salveze relatia, iar in februarie 2010 Pink a spus intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey ca s-a impacat cu Carey.

Nascuta pe data de 8 septembrie 1979, in Doylestown, Pennsylvania, Pink a lansat pana acum sapte albume, vandute in peste 40 de milioane de exemplare la nivel mondial, precum si 65 de milioane de single-uri si peste un milion de DVD-uri. Ea a avut 14 piese pe primele zece pozitii ale topului Billboard Hot 100, patru dintre acestea ajungand pe primul loc.

Foto: Getty Images.