Povestea din „The Handmaid’s Tale“ continua: Cand va fi gata sezonul 5

1
De Maria Constantin
18 dec. 2020

Vesti bune pentru fanii serialului: pregatiti-va pentru inca un sezon!

Este oficial: inainte de premiera sezonului 4 al productiei in care Elisabeth Moss detine rolul principal, s-a confirmat ca va fi produs si un al cincilea sezon. Acesta nu va fi lansat, insa, anul viitor.

Fanii vor rasufla usurati stiind ca sezonul 4 nu va fi ultimul din „The Handmaid’s Tale” („Povestea slujitoarei”). Sezonul 5 nu va fi lansat pana in 2022, dar Harper’s Bazaar a aflat cateva lucruri interesante despre ceea ce urmeaza.

Continuarea a fost anuntata pe Instagram

Intr-o inregistrare video postata pe Instagram, in care apar mai multi membri ai distributiei, printre care Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Max Minghella, Samira Wiley, Ann Dowd, Bradley Whitford, Madeline Brewer, Yvonne Strahovski, O. T. Fagbenle, Amanda Brugel si Sam Jaeger, s-a anuntat ca „The Handmaid’s Tale” va continua cu al cincilea sezon pe platforma Hulu.

„Echipa are un mesaj special pentru voi: sezonul 4 vine in 2021… ah, si o sa facem si sezonul 5! #HandmaidsTale”, au transmis actorii.

„Va fi o cursa nebuna”

„Sunt incantata sa va anunt ca am fost alesi si pentru sezonul 5”, a confirmat Moss in inregistarea postata. „Este privilegiul si onoarea mea sa va spun aceasta poveste… Va fi o cursa nebuna”, a spus ea.

Cele mai bune seriale de pe Netflix ale anului 2020

Creatorul si producatorul Bruce Miller a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Le suntem recunoscatori celor de la Hulu si MGM pentru ca serialul se va intoarce cu al cincilea sezon si in special fanilor nostri loiali pentru sprijinul lor…”.

„Suntem incantati sa putem continua sa spunem aceste povesti cu echipa si distributia noastra incredibila si abia astept sa revenim cu sezonul 4 anul viitor”, a adaugat scenaristul serialului.

Foto: PR.