Primul sot al lui Jennifer Lopez, declaratii surprinzatoare despre artista: „Ma tem ca mariajul numarul patru nu va dura”

1
De Cristina Tudor
3 aug. 2022

Cand Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit in cadrul unei ceremonii din Las Vegas la inceputul acestei luni, la aproape 20 de ani de la anularea primei nunti, a fost un moment grozav, care parea sa dovedeasca vechea zicala ca dragostea adevarata merita toata asteptarea.

Cu trei casatorii esuate in spate, Jennifer Lopez, 53 de ani, s-a casatorit in cele din urma cu barbatul pe care il numeste „sufletul ei pereche”.

Dar, in timp ce lumea a fost captivata de povestea romantica a lui Bennifer, stirea a redeschis rani dureroase pentru un barbat.

Ojani Noa, 48 de ani, primul sot al lui Lopez, traieste astazi departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood. Dar si lui i s-a spus de catre J. Lo. ca el este barbatul cu care vrea sa-si petreaca viata „pentru totdeauna” – si, spune el ridicand din umeri, „a avut trei soti si cinci logodne” de atunci.

„Le doresc tot ce este mai bun, dar ma tem ca aceasta casnicie cu numarul patru nu va dura”, spune Ojani acum.

„Jen iubeste sa fie indragostita, dar s-a logodit de sase ori pana acum. Ben este sotul numarul patru. Eram sotul numarul unu si ea mi-a spus ca sunt iubirea vietii ei. In noaptea nuntii, ea imi soptea ca vom fi impreuna pentru totdeauna.”, a povestit Ojani, conform Dailymail.

Ojani a vorbit rar despre relatia lor intensa si pasionala

Desi au divortat in 1998, au ramas prieteni multi ani dupa aceea, dar acum a decis sa vorbeasca pentru ca s-a saturat sa fie catalogat „drept chelnerul fara bani” pe care Jennifer l-a parasit dupa doar un an de casnicie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@chrisappleton1; OnTheJLo