Printul Harry recunoaste pentru prima oara neintelegerile cu fratele lui, William: „Suntem pe drumuri diferite“

1
De Maria Constantin
23 oct. 2019

Printul Harry a confirmat pentru prima data ca nu se mai vede si nu mai vorbeste la fel de des cu fratele sau mai mare. „Ca frati, avem zile mai bune si zile mai rele“, a declarat el.

Relatarile presei britanice, in speciale ale tabloidelor, despre neintelegerile dintre cei doi fii ai Printesei Diana au fost tot timpul privite cu unele rezerve, de vreme ce erau sustinute doar de afirmatiile unor surse. Dar cateva semne aparusera si un miez de adevar parea sa existe in toata aceasta poveste. Acum, Printul Harry vorbeste pentru prima data despre relatia cu fratele lui si confirma ca exista tensiuni intre ei.

Harry a vorbit despre acest subiect intr-un interviu acordat postului ITV, inregistrat in timpul calatoriei sale cu Meghan Markle in Africa. Interviul face parte dintr-un documentar de o ora, intitulat „Harry & Meghan: An African Journey” si difuzat duminica.

„Mereu vom fi frati”

Cand realizatorul Tom Bradby a amintit despre relatarile presei cu privire la ruptura dintre el si William, intrebandu-l cat adevar contin acestea, Harry a raspuns: „O parte din acest rol, din aceasta slujba, din aceasta familie inseamna sa fii mereu sub presiune si, inevitabil, se intampla unele lucruri. Dar suntem frati. Mereu vom fi frati.”

„In mod sigur suntem pe drumuri diferite in acest moment, dar voi fi mereu aici pentru el si stiu ca si el va fi aici pentru mine. Nu ne mai vedem la fel de mult cum obisnuiam, suntem prea ocupati. Dar il iubesc mult si sa stiti ca cele mai multe din lucrurile care s-au scris au fost create din nimic. Insa ca frati, avem zile mai bune si zile mai rele.”

Cele mai multe dintre relatarile tabloidelor au pornit de la neintelegerile dintre cele doua ducese care au provocat racirea legaturii dintre Harry si William. Aceste tensiuni i-ar fi determinat pe Harry si Meghan sa plece din Palatul Kensington, unde locuiau alaturi de William si Kate.

O sursa citata de CNN a declarat, insa, ca mutarea a avut legatura cu nevoia de independenta a lui Harry si cu faptul ca William trebuia sa-si construiasca propria echipa pentru a-si pregati succesiunea la tron cand tatal sau, Printul Charles, va deveni rege.

La un eveniment caritabil din februarie anul trecut, Harry si William au sugerat ca daca exista neintelegeri, acestea sunt intre frati, nu intre sotiile lor.

Si Meghan a facut marturisiri

Documentarul realizat de ITV in timpul turneului din Africa include si un interviu cu Meghan Markle, in care aceasta vorbeste despre viata sa personala si admite ca se descurca greu cu statutul de mama aflata mereu in centrul atentiei. „Orice femeie, mai ales cand e insarcinata, este foarte vulnerabila, asa ca a fost o mare provocare. Si cand ai un copil nou-nascut, stiti cum e. In special ca femeie, e greu. Asta se adauga la faptul ca incerci sa fii o mama pentru prima oara si sa fii o sotie buna. Este greu”, a marturisit ea.


„Cred ca trebuie sa va multumesc ca m-ati intrebat, fiindca nu multi m-au intrebat daca sunt bine, dar e destul de greu sa treci prin toate aceste stadii”, a mai spus Ducesa de Sussex.

Realizatorul a intrebat-o daca ar fi corect sa spuna ca ea nu se simte prea bine si ca trece printr-o etapa dificila, iar Meghan a spus simplu: „Da”.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal