Printul William o da de gol pe Kate Middleton: Ce emisiune ii place ducesei

Kate Middleton
1
De Maria Constantin
19 nov. 2019

Kate Middleton si mama ei, Carole, urmaresc cu interes cateva emisiuni de televiziune. Iar Printul William recunoaste ca se uita si el.

Ca orice om, membrii familiei regale britanice au si ei placerile lor vinovate. Printul William a dezvaluit ca sotia lui, ducesa Kate, urmareste show-ul de televiziune „Strictly Come Dancing”, transmis de BBC, echivalentul emisiunii americane „Dancing with the Stars”.

Miercuri seara, ducii de Cambridge s-au intalnit cu cativa dintre protagonistii show-ului la o gala caritabila. Printul William a stat de vorba cu presedintele juriului, Shirley Ballas, si prezentatoarea emisiunii, Claudia Winkleman, la evenimentul pregatit de Centrepoint, organizatie care ii sprijina pe tinerii adulti sa combata fenomenul persoanelor fara adapost.

Ballas l-a intrebat pe William daca el se uita la emisiunea sa, iar acesta i-a raspuns: „M-am uitat de cateva ori.”

Printul a adaugat ca sotia sa si mama acesteia, Carole Middleton, sunt admiratoare ale show-ului. „Catherine este un mare fan, iar mama soacra iubeste emisiunea”, a spus el.

Apoi a intrebat de ce prezentatoarea nu face si ea cateva miscari de dans: „De ce Claudia nu danseaza niciodata?”, a fost el curios. „Sunt prea batrana”, i-a raspuns ea in gluma.

„The Crown” nu este urmarit la Palatul Kensington

In schimb, serialul „The Crown” nu este urmarit la Palatul Kensington. Actrita Olivia Colman, cea care o interpreteaza pe Regina Elisabeta in al treilea sezon, care incepe pe 17 noiembrie, l-a intalnit recent pe ducele de Cambdridge la o receptie organizata la Palatul Buckingham si l-a intrebat daca urmareste serialul. Castigatoarea premiului Oscar a marturisit ca „n-a iesit prea bine”.

„A intrebat ce mai fac si a adaugat imediat <<De fapt, stiu ce ati facut>>. Eram asa de incantata si l-am intrebat: <<V-ati uitat?>>. Raspunsul lui a fost un ferm <<Nu>>. Dar era fermecator si si foarte dragut”, a spus actrita in emisiunea „The Graham Norton Show”.

Camera foto de care Kate Middleton nu se poate desparti: 3 modele pe care le poti incerca si tu

Imbracat cu un sacou din catifea verde, William s-a intretinut si cu alte celebritati, printre care Rita Ora, Ellie Goulding si membrii trupei Duran Duran, relateaza People.

Printul sprijina activitatea organizatiei care are ca obiectiv eradicarea fenomenului social al oamenilor fara adapost, inspirat de activitatea mamei sale, Printesa Diana. Ca si Lady Di, el patroneaza organizatia din 2005.

Cu cateva ore inaintea receptiei, Printul William, care in trecut a si dormit o noapte pe strazile din Londra, in scop caritabil, a deschis un nou adapost, cu sapte dormitoare, rezervat persoanelor fara locuinte. Inainte de inaugurare, el a stat de vorba cu cativa localnici.

Centrepoint si-a inceput activitatea in subsolul bisericii St. Anne din Londra, in 1969, si a devenit cea mai mare organizatie caritabila dedicata tinerilor, sprijind in fiecare an 9.000 de persoane fara adapost.

Foto: Getty Images.