Rihanna le da sperante fanilor: Cand va lansa muzica noua

1
De Maria Constantin
31 mart. 2021

Au trecut cinci ani de cand Rihanna a lansat ultimul album, iar fanii asteapta cu nerabdare o noua inregistrare a vedetei.

Rihanna e omniprezenta in paginile revistelor glossy, pe retelele de socializare si la evenimentele mondene. Un singur lucru (si cel mai important) lipseste: muzica ei noua.

In asteptarea unui alt album, fanii cauta si cel mai mic indiciu care ar putea trada o posibila lansare. Ultima postare a vedetei pe Instagram a provocat speculatii despre un nou material discografic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Rihanna a marcat lansarea albumului ei din 2016, „Anti”, care a ramas de atunci in topul Billboard 200. Ea este prima artista de culoare care reuseste aceasta performanta, scrie Harper’s Bazaar.

„Ii sunt extrem de recunoscatoare Celui Prea Inalt pentru ca mi-a adus cei mai buni sustinatori in cercul meu”, a scris Rihanna in anuntul care coincide cu Women’s History Month. „Felicitari tuturor celor care au contribuit la aceasta era, multumesc echipei mele”, a adaugat ea.

Sanse minime pentru un nou album

Cand unul dintre admiratori a scris ca ea ar trebui sa lanseze o piesa care sa marcheze aceasta realizare, Rihanna i-a raspuns: „Cred ca ar trebui”, apoi a adaugat un emoji a carui semnificatie este „in curand”. „Doar una”, a mai scris cantareata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Sansele pentru un nou album sunt, asadar, minime, dar fanii se pot bucura macar de o noua piesa a artistei originare din Barbados.

In ultimii ani, Rihanna s-a axat pe activitatea sa din sectorul modei si al produselor cosmetice si de ingrijire a pielii. Brandul ei, LVMH, a lansat mai multe colectii de lenjerie intima, produse ingrijire a pielii si o linie de high-fashion. Desi aceasta din urma a fost inchisa la inceputul anului, expansiunea Rihannei in acest teritoriu vast al frumuseteii si elegantei feminine continua cu potentiala lansare a brandului Fenty Hair.

„Nu veti fi dezamagiti”

Pe partea muzicala, insa, fanii trebuie sa aiba rabdare. Desi nu a mai produs nimic in ultimii ani, vedeta a declarat vara trecuta pentru Entertainment Tonight ca nu renunta la cariera care a consacrat-o: „Mereu lucrez in muzica si cand sunt pregatita sa-i dau drumul in felul in care simt ca e gata, o sa iasa. Si nu veti fi dezamagiti cand se va intampla. O sa merite”, a promis Rihanna.

Rihanna isi dezvaluie rutina zilnica de ingrijire, rapida si eco-friendly: Sfaturi pretioase de la creatoarea FENTY

„Nu-i dau drumul doar pentru ca asteapta lumea. O sa dureze. Dar o s-o fac sa merite”, a promis Rihanna.

Foto: Instagram/@badgalriri