Shannen Doherty are cancer in stadiul 4. Dezvaluirile tulburatoare ale vedetei din „Beverly Hills 90210“

1
De Maria Constantin
6 feb. 2020

Actrita in varsta de 48 de ani trece printr-un moment cumplit. Cancerul s-a intors in viata ei, de data aceasta mai agresiv.

Intr-o aparitie emotionanta, Shannen Doherty a dezvaluit marti, in emisiuna matianala difuzata de postul american de televiziune ABC News, ca a fost diagnosticata cu cancer de san in stadiul 4.

Ea a mentionat ca a facut aceasta marturisire pentru ca informatia figureaza in documentele din cadrul unui proces si urma sa fie facuta publica.

„Va aparea in termen de cateva zile sau saptamani faptul ca am cancer in stadiul 4. Asadar, cancerul meu s-a intors si de aceea sunt aici”, a explicat actrita.

Informatia despre sanatatea vedetei este mentionata in actele depuse la tribunal, unde ea se judeca cu o companie de asigurari, dupa ce casa i-a fost grav afectata de un incendiu, relateaza CNN. „Am preferat ca oamenii sa afle de la mine”, a precizat ea.

Moartea lui Luke Perry, un soc in plus

Vedeta din „Beverly Hills 90210” a fost diagnosticata in 2015 cu cancer de san. Doi ani mai tarziu, dupa ce a urmat chimioterapie si radioterapie, ea a anuntat in 2017 ca boala a intrat in remisie.

Shannen Doherty a aflat la inceputul anului trecut ca are din nou cancer, de data aceasta in stadiul 4, dar a pastrat secret diagnosticul si a continuat sa lucreze, filmand pentru „BH90210”, continuarea serialului care a facut-o celebra.

Cancerul de san face ravagii: 5 vedete care au invins boala

Inceputul lui 2019 a coincis si cu disparitia fulgeratoare a colegului ei din „90210”, Luke Perry, in 2019, un episod trist care a marcat-o: „A fost asa de ciudat pentru mine sa fiu diagnosticata si cineva care parea sanatos sa se duca inaintea mea”, a marturisit Shannen. „A fost socant si am putut sa-l onorez prin acest serial. Si dupa parerea mea tot n-am facut destul”, a adaugat ea.

„Viata noastra nu se termina in minutul in care suntem diagnosticati. Inca mai avem putin de trait”, a marturisit actrita.

„De ce eu? De ce nu eu?“

Doherty a mai spus ca ii este foarte greu sa accepte ca boala s-a intors: „Nu cred ca am inteles. E o pastila amara pe care trebuie sa o inghit. Am zile in care imi zic: ‘De ce eu? Si apoi imi spun: De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva in afara de mine merita asta?’. Nimeni nu merita”, a spus ea, cu lacrimi in ochi.

Actrita a adaugat ca inca nu stie cum sa-i spuna mamei sale: „Primul lucru la care ma gandesc este cum le voi spune mamei si sotului meu.”

Shannen Doherty este casatorita din 2011 cu fotograful Kurt Iswarienko.

Foto: Getty Images.