Vezi cele doua rochii purtate de Jennifer Lopez la nunta ei din Las Vegas – vedeta s-a schimbat in capela

1
De Teodora Tirca
18 iul. 2022

Jennifer Lopez a impartasit detaliile intime ale nuntii ei surpriza din Las Vegas cu Ben Affleck in newsletterul On the JLo.

Atat Jennifer Lopez, cat si Ben Affleck au folosit haine pe care le aveau deja in dulap pentru nunta lor romantica din Las Vegas, care a avut loc sambata aceasta.

Lopez avea doua rochii la indemana, prima fiind o piesa vestimentara cu o semnificatie emotionala puternica pentru vedeta.

„Am aceasta rochie de atatia ani si am pastrat-o cu emotie, iar acum o port in ziua nuntii mele”, a dezvaluit Lopez in timp ce arata rochia clasica, alba si pe langa gat.

Hairstylistul ei, Chris Appleton, a postat, de asemenea, clipul pe Instagram, scriind: „Sentimente de ultim moment inainte de nunta”.

Lopez s-a schimbat apoi intr-o rochie de mireasa haute couture creata de Zuhair Murad, la capela emblematica Little White din Vegas.

Pentru a spune „Da”, Lopez a purtat o rochie alba din dantela, cu un design cu umarul gol, cu maneci lungi, un decolteu in forma de inima, corset si trena cu coada de peste. Ea a adaugat un voal asortat din dantela pentru a-si completa look-ul.

Foto: On The JLo

Jennifer Lopez is wearing a wedding dress from an "old movie" to marry Ben Affleck - Newsfet.com

In ceea ce priveste machiajul, vedeta a arborat glow-ul ei obisnuit – a purtat un smokey eye cu nuante de bronz si fumuriu in coltul extern al ochilor si ruj nude piersiciu. Machiajul ei s-a potrivit de minune cu o coafura care-i vine mereu bine: buclele mari si voluminoase.

Artista a purtat rochia Zuhair Murad Bridal Couture si in recenta ei comedie romantica Marry Me si a apelat adesea la designerul de moda libanez pentru look-uri spectaculoase pe covorul rosu.

La randul sau, Affleck a purtat o jacheta smoking alba din dulapul sau.

„Cu cei mai buni martori alaturi, o rochie dintr-un film vechi si un costum din dulapul lui Ben, ne-am citit juramintele in micuta capela si ne-am daruit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vietii noastre”,  a scris Lopez in newsletter-ul ei On the JLo, adaugand: „Pana la urma a fost cea mai frumoasa nunta pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care visam de mult si care a devenit realitate”.

Lopez a multumit, de asemenea, Capelei din Las Vegas „pentru ca mi-a permis sa folosesc una dintre camere pentru a ma schimba in timp ce Ben s-a schimbat in camera barbatilor”.

Lopez si Affleck si-au inceput povestea romantica in iulie 2002 si s-au logodit in noiembrie. Mai tarziu si-au amanat nunta cu doar cateva zile inainte de ceremonia planificata si, in cele din urma, s-au despartit. In 2021 ei si-au reaprins dragostea… si de data aceasta au mers la altar.

Foto: CHRISAPPLETON1/INSTAGRAM; ON THE JLO