Victoria Beckham il ironizeaza pe David pentru alegerile vestimentare neinspirate

1
De Maria Constantin
12 nov. 2020

Designerul se amuza pe Instagram pe seama felului in care se imbraca David Beckham.

Vestimentatia lui David Beckham se dovedeste o sursa de inspiratie pentru sotia lui. Nu pentru munca ei in industria modei, ci pe post de „munitie” pentru o postare amuzanta pe Instagram Story.

Frumoasa si bestia

In imaginea postata in Duminica Pomenirii, dedicata soldatilor britanici cazuti la datorie, Victoria apare imbracata cu o pereche de jeansi albastri si o bluza portocalie cu guler pe gat si maneci albastre. Aflat langa ea, David poarta o camasa alba, sacou gri si pantaloni din velur maron – o tinuta care facea nota discordanta cu cizmele prea mari din picioarele lui.

 

View this post on Instagram

 

Wearing our poppies with pride today! #RemembranceSunday @davidbeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria a postat apoi pe contul sau de Instagram o versiune editata a imaginii in care compara cizmele lui David cu cele ale lui Gaston, personajul din „Frumoasa si Bestia”, scrie Harper’s Bazaar. „Gaston isi vrea cizmele inapoi @davidbeckham”, a scris ea.

„Revansa va fi dulce”

David, care s-a pozat langa sotia lui, si-a motivat tinuta scriind ca a fost „o optiune de ultim moment”. „Asadar, sotia mea a decis sa posteze inainte sa ma intrebe si pe mine sau sa scoata din poza alegerea mea de ultim moment a incaltamintei”, a scris el pe Instagram Story, distribuind montajul foto cu el si Gaston facut de Victoria.

Manichiura-semnatura pentru vara a Victoriei Beckham

Fostul fotbalist a avertizat-o, glumind ca acest gest nu va ramane fara consecinte: „Revansa va fi dulce @victoriabeckham”, i-a promis el.

Foto: Instagram/Victoria Beckham