Victoria Beckham nu uita ca a fost agresata cand era eleva. Ce mesaj ii transmite fiicei ei?

1
De Maria Constantin
19 sept. 2019

Faptul ca a fost tinta abuzurilor in timpul scolii au ajutat-o pe Victoria Beckham sa isi educe bine fetita.

Intr-un interviu pentru editia britanica a revistei Glamour, vedeta a marturisit ca abuzurile pe care le-a suportat cand era eleva au motivat-o sa o invete pe Harper ca fetele trebuie sa fie dragute cu unele cu celelalte.

La 45 de ani, Victoria se simte mai sigura pe ea, dar i-a luat mult timp ca sa ajunga aici. O mare parte din aceasta nesiguranta provine din agresiunile pe care le-a indurat in timpul scolii. Ea a povestit anterior ca nu avea multi prieteni in copilarie si ca i-a fost foarte greu in perioada gimnaziului.

„La gimnaziu a fost un iad. Copiii luau tot felul de lucruri si le aruncau spre mine. Eu doar stateam acolo. Nu aveam prieteni. Ma impingeau, imi ziceau ca o sa ma bata”, a declarat ea in 2011 pentru revista OK!.

View this post on Instagram

COVER 3: The biannual Autumn/Winter issue of GLAMOUR is finally here and starring our all-time icon @victoriabeckham in a GLOBAL exclusive. In our cover interview, VB talks about how her new launch @victoriabeckhambeauty has taught her to embrace herself and her wrinkles, how her own bullying experiences empowered her and much MUCH more. All three collectable VB covers will be on sale from Thursday. We hope you love it as much as we do. Editor-in-Chief: @deborah_joseph
Creative Director: @dlye
Interview: @joshsmithhosts
Photographer: @Janwelters_official
Styling: @rebeccacorbinmurray
Makeup:  @wendyrowe
Hair:  @alainpichonhair Victoria wears Lid Lustre, Crystal Infused Eyeshadow in Midnight, £28, @victoriabeckhambeauty NOW.

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk) on

Victoria Beckham se confeseaza: “Ca multe femei, ma invinovatesc enorm”

Victoria crede ca aspectul fizic a jucat un rol important in abuzurile la care a fost supusa, dar acea experienta a ajutat-o sa se maturizeze: „Eram slaba, o fetita cu fata subtire si codite, cu o strungareata destul de mare intre dinti ca sa incapa prin ea un bob de mazare. Eram nefericita. Nu ma descurcam”, a povestit ea.

„Eu am fost agresata mult la scoala, si verbal, si fizic, iar faptul ca pot sa vorbesc cu Harper despre asta si despre faptul ca fetele trebuie sa fie dragute unele cu altele… Imi folosesc experientele ca sa o invat pe ea sa faca fata mai bine acestor situatii”, a spus Victoria.

Ea a explicat cat de important este sa ofere un exemplu pozitiv pentru copiii sai – Brooklyn (20 de ani), Romeo (17), Cruz (14) si Harper (8) – in special in privinta obiceiurilor alimentare. Faptul ca are patru copii a determinat-o sa nu mai sara peste mese. „Cand ai copii, intelegi mai bine perspectiva. Realizezi ca ei observa tot. N-as mai sari niciodata peste o masa. Ei trebuie sa vada ca mama lor mananca sanatos – trebuie sa le arati copiilor cum sa fie sanatosi si fericiti asa cum sunt.”

Cum arata o zi obisnuita pentru Victoria Beckham?

Victoria Beckham a vorbit si despre acceptarea imbatranirii si a ridurilor. „Vreau sa le spun tuturor ca ar trebui sa se simta precum cea mai buna versiune a lor. Sa aprecieze ceea ce au. Vreau sa le zic oamenilor sa se bucure de ce au. Da, avem riduri si e OK!”, a spus ea.

Foto: Instagram/Victoria Beckham