Printul George a implinit 9 ani. Portretul oficial publicat de ziua lui a fost realizat de mama sa, Kate Middleton

1
De Cristina Tudor
23 iul. 2022

Familia Regala Britanica a lansat un nou portret al Printului George, cu ocazia zilei sale de nastere. George, care este al treilea in ordinea succesiunii la tron, a implinit noua ani pe 22 iulie.

Fotografia a fost realizata de mama sa, Ducesa de Cambridge, in varsta de 40 de ani, in timpul unei vacante petrecute impreuna cu familia la malul marii, la inceputul lunii.

George si sora sa, Charlotte, vor incepe din toamna scoala in localitatea Berkshire, acolo unde va urma gradinita si fratele lor mai mic, Printul Louis.

Ducii de Cambridge si cei trei copii ai lor se vor muta curand in provincie, la Conacul Adelaide de pe Domeniul Windsor al Reginei Elisabeta.

George, care a pozat purtand un tricou de tip polo pe malul marii, este descris de apropiati ca fiind un baiat fericit, politicos si „obsedat” de fotbal, care adora sa se joace in aer liber, potrivit Daily Mail.

El a avut recent cateva angajamente publice – inclusiv o vizita la Finala Masculina a Turneului de Tenis de la Wimbledon – ca parte a initierii treptate in viata publica.

Printre alte evenimente la care a participat in ultimele luni s-a numarat festivitatile pentru celebrarea Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta.

In timpul finalei de la Wimbledon, la care a participat alaturi de parintii sai, George a salutat copiii de mingi, precum si personalul militar aflat in cladirea Millennium din cadrul complexului.

George a fost intrebat de jurnalisti pe cine sustine, dar s-a rusinat si a evitat sa raspunda.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagran/@dukeandduchessofcambridge