Produsele de ingrijire favorite ale lui Meghan Markle

1
De Denisa Toma
11 feb. 2019

Inainte de a fi Ducesa de Sussex, Meghan Markle era un as in materie de ingrijire personala. Fosta actrita oferea sfaturi de frumusete pe blogul sau de lifestyle numit The Tig.

„Iarna este perioada in care putem uita cu usurinta sa avem grija de corpurile noastre si rolurile vitale pe care le au”, scria Meghan pe site-ul sau. Chiar daca in prezent nu mai da sfaturi de frumusete si nu mai este prezenta in online, Meghan este un exemplu de frumusete naturala. La fiecare aparitie publica, sotia Printului Harry are un ten impecabil si o stralucire de invidiat.

Cum recreezi machiajul-semnatura al lui Meghan Markle

Iata cateva dintre produsele favorite ale lui Meghan Markle pe care sa le incerci si tu:

Balsam de buze Sugar Tinted Lip Treatment SPF 15

Sugar Tinted Lip Treatment SPF 15, 48,92$, Amazon.com

Iti hidratezi tenul in fiecare zi, de aceea nu ar trebui sa uiti nici de hidratarea buzelor. Balsamul de buze favorit al lui Meghan Markle are si putin pigment, oferind un strop de culoare buzelor. „Am cautat in sus si-n jos si am incercat toate tipurile de balsam, dar acesta este cel mai bun”, a declarat Meghan in trecut pentru beatybanter.com.

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai foloseste rujul rosu de cand e ducesa

Ulei din arbore de ceai

The Body Shop ulei de arbore de ceai, 32 lei

Meghan apeleaza des la un remediu natural cu multiple intrebuintari. Este vorba despre uleiul de arbore de ceai, care este recunoscut pentru efectele sale antibacteriene. „Nu este cel mai glamour produs, dar daca te zgarii, daca te ciupeste un tantar, iti apare un cos sau orice altceva, uleiul din arbore de ceai este remediul meu pentru tot”, a declarat Meghan pentru Allure. „Este ieftin, este suficient de mic sa il porti in geanta, iar eu il iau cu mine peste tot”, a mai spus fosta actrita.

Pudra de orez Tatcha Classic Rice Enzyme Powder

Tatcha Classic Rice Enzyme Powder, 96$, Amazon.com

„Face putina spuma cand este aplicat pe fata si iti ofera o exfoliere subtila”, spune Meghan despre pudra de orez.

Ser facial Jan Marini

Jan Marini C-ESTA Face Serum, 110$, Dermstore.com

Ducesa a declarat pentru Allure ca iubeste produsele pentru ingrijirea pielii Jan Marini, in special serul cu acid glicolic care „iti face pielea cu adevarat stralucitoare”.

Servetele demachiante Bioré Daily Deep Pore Cleansing Cloths

Bioré Daily Deep Pore Cleansing Cloths, 7,58$, Amazon.com

Uneori nu ai deloc energie seara sa te speli pe fata inainte de culcare. Dar daca ai pe noptiera servetele special concepute pentru curatarea intensa a tenului, problema e ca si rezolvata. Meghan foloseste astfel de servetele pentru a-si curata fata. „Sunt perfecte pentru a le pastra in masina sau pe noptiera si sa le folosesti in serile cand iti este foarte lene sa te ridici din pat si sa te duci sa te speli pe fata”, a declarat Meghan.

Secretul lui Meghan Markle pentru gene lungi si seducatoare. L-ai incerca?

Gel pentru peeling Real Chemistry Deluxe Luminous 3-Minute Peel

Real Chemistry Deluxe Luminous 3-Minute Peel, 48$, Amazon.com

Potrivit birchbox.com, fosta actrita s-a indragostit de acest gel pentru peeling fara acizi. Pentru a-l folosi, aplica un strat de gel pe fata, gat si decolteu. Maseaza timp de 2-3 minute pentru a activa ingredientele, apoi spala-te pe fata. Il poti folosi si in timp ce faci dus.

Apa termala cu acid hialuronic Derma E Hydrating Mist

Derma E Hydrating Mist, 10,79$, Amazon.com

Acest spray de improspatare reface nivelul optim de apa din piele si ofera o hidratare de lunga durata, oferind in acelasi timp antioxidanti din ceai verde si vitamina C. Il poti folosi cand simti ca tenul tau este uscat sau chiar si pentru a fixa machiajul.

Lotiune de corp pentru fermitate Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion

Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion, 37 lei, Notino.ro

„O folosesc cu regularitate”, a declarat Meghan despre lotiunea sa de corp favorita. „Este foarte accesibila si imi face pielea sa arate si sa se simta uimitor”, a mai spus Ducesa de Sussex intr-un interviu pentru beautybanter.com.

Crema de corp Decleor Aroma Nutrition Nourishing Rich Body Cream

Decleor Aroma Nutrition Nourishing Rich Body Cream, 27,88$, Amazon.com

Atat make-up artistul sau, Min Min Ma, cat si cosmeticiana sa, Nichola Joss au recomandat cremele din gama Decleor.

Ulei pentru par Wella Reflection ESF Oil

Wella Reflection ESF Oil, 45 lei, Notino.ro

Meghan a spus ca este „obsedata” de uleiul pentru par Wella. „Miroase precum o vacanta si iti face parul neted si placut la atingere. Il ador! De asemenea, poate fi un ulei uimitor pentru corp dupa baie”, a adaugat Meghan.

Foto: Getty Images.