5 filme perfecte pentru seara de Halloween pe care le poti vedea pe Netflix

1
De Irina Constantin
25 oct. 2019

Petreci seara de Halloween acasa, alaturi de partener sau cu gasca de prieteni? Iata cele mai infricosatoare filme pe care le puteti vedea!

Petrecerile imense si galagioase te lasa rece, insa de-abia astepti sa te uiti la filme de Halloween toata noaptea? Te intelegem perfect.

Mercur retrograd incepe in noaptea de Halloween. Urmeaza o perioada plina de furtuni karmice

Pentru acelea dintre voi care prefera un cadru mai intim si mai linistit, am pregatit o lista cu filme de Halloween captivante si infricosatoare. Nu mai ai nevoie decat de o placinta cu dovleac, cateva perne pufoase si un bol cu popocorn.

Top 5 cele mai tari filme de Halloween de pe Netflix

1. In iarba inalta (In the Tall Grass)

Acest film este inspirat din romanul cu acelasi nume, scris de Stephen King si Joe Hill. „In iarba inalta” e o pelicula noua, lansata in acest an. Este extrem de captivanta si iti va starni interesul inca din primele minute.

Povestea se invarte in jurul unui camp cu iarba inalta, in care Becky si Cal se pierd, cand aud strigatele disperate ale unui baietel. Ei incearca sa il gaseasca, insa sfarsesc prin a fi atrasi de o forta ciudata, care nu vrea sa le mai dea drumul.

Pana la final, ei afla ca singurul lucru mai rau decat a fi pierdut in labirint este… a fi gasit!

2. Umbre intunecate (Dark Shadows)

Daca vrei sa combini un film de groaza cu o atmosfera ceva mai relaxata, alege aceasta pelicula clasica. Este regizata de nimeni altul decat Tim Burton, creatorul celebrului film „Cosmarul dinaintea Craciunului”.

Lasa-te cuprinsa in povestea unui vampir din secolul 18, care invie cu doua secole mai tarziu si isi cunoaste rudele „emancipate”. Filmul este, de pe o parte, infricosator, dar contine o multime de scene amuzante.

In rolurile principale ii vei putea vedea pe Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter si Eva Green.

3. Ritualul (The Ritual)

Totul incepe cu un un grup de prieteni care pleaca intr-o excursie in muntii Suediei. Pare o idee buna, insa entuziasmul lor este intrerupt de evenimente si semne din ce in ce mai ciudate.

Ei intalnesc, in drumetie, totemuri misterioase, locuri parasite si intamplari care te vor face sa iti tii respiratia si sa strangi perna in brate.

4. Cabana din padure (The Cabin in the Woods)

Daca urmeaza sa iti petreci seara alaturi de amici, acesta este unul dintre cele mai potrivite filme de Halloween. Actiunea are drept protagonisti cinci prieteni buni, care decid sa isi petreaca weekendul in padure, intr-o cabana abandonata.

In timpul unui joc de „Adevar sau provocare”, lucrurile scapa de sub control. Cei cinci gasesc o intrare secreta in pivnita casei, iar de aici totul se complica.

Lady Gaga se uita la filme horror pentru a se relaxa – Psihologii spun ca functioneaza!

In rolurile principale ii vei putea admira pe Chris Hemsworth, Jesse Williams si Kristen Connolly.

5. Tipi… sau fugi! (Scream)

Daca vrei sa vezi unul dintre clasicele filme de Halloween, Scream este alegerea perfecta. Pelicula din 1996 inca este apreciata de public, fiind la fel de captivanta ca in momentul lansarii.

Cu Courteney Cox si David Arquette in rolurile principale, Scream spune povestea unei tinere care devine tinta unui criminal periculos, costumat cu o masca de Halloween.

Daca vrei sa afli continuarea, te invitam sa intri pe Netflix si sa iti chemi cativa prieteni, inainte sa apesi „Play”!

Foto: PR.