Madonna la 60 de ani: Cele mai inspirate citate ale reginei muzicii pop

1
De Roxana Dobrita
16 aug. 2018

Astazi Madonna implineste 60 de ani. Pe parcursul carierei sale de mai bine de patru decenii, artista cu cele mai multe vanzari de discuri din toate timpurile s-a bucurat de succese de-a dreptul impresionante: 300 de milioane de albume vandute global, roluri in numeroase filme (unele de succes, altele mai putin) si cele mai multe bilete vandute la turnee din lume.

Lansand 75 de single-uri si 13 albume, Madonna e genul de artist care a avut intotdeauna foarte multe de zis. Am facut o lista cu cele mai inspirate 13 de citate spuse de ea de-a lungul timpului.

“Am acelasi scop pe care-l aveam de cand eram mica. Sa conduc lumea.”

“Sunt tare, sunt ambitioasa si stiu exact ceea ce-mi doresc. Daca asta inseamna ca sunt o scorpie, asta e.”

“In timpul orelor de arta, obisnuiam sa desenez oameni dezbracati tot timpul. Profesoarele mele, care erau maicute, imi spuneau tot timpul sa-i imbrac. Si pur si simplu trageam linii in jurul corpului. Haine transparente.”

BerberQueen 🔥🇲🇦♥️ #Marakesh #birthday #magic #almost 🎂

A post shared by Madonna (@madonna) on

“Urasc conversatiile politicoase. Urasc cand vine ceva sa-mi spune, “Buna, ce faci?” Urasc cuvintele care nu au niciun motiv, niciun sens. Urasc si cand oamenii fumeaza in lifturi sau in spatii mici. E atat de nepoliticos.”

“Multor oameni le este frica sa spuna ce-si doresc. Acesta e motivul pentru care nu obtin ce-si doresc.”

“Am mers la New York. Aveam un vis. Voiam sa fiu o mare vedeta. Nu cunosteam pe nimeni. Voiam sa dansez. Voiam sa cant. Voiam sa fac toate lucrurile astea. Voiam sa-i fac pe oameni fericiti. Voiam sa fiu faimoasa. Voiam ca toata lumea sa ma iubeasca. Voiam sa fiu vedeta. Am muncit foarte mult si visul meu s-a indeplinit.”

“Cand nu stii ce sa faci, poarta-te ca si cum ai fi Dumnezeu.”

“Cand mi-e foame, mananc. Cand mi-e sete, beau. Cand simt ca trebuie sa spun ceva, o fac.”

“Sunt propriul meu experiment. Sunt propria mea opera de arta.”

“Incurajez oamenii, fie ca sunt profesionisti sau nu, sa-si foloseasca creativitatea ca sa se exprime, sa inceapa conversatii, sa dea startul petrecerii.”

“Uneori cred ca m-am nascut sa-mi onorez numele. Cum as putea sa fiu altceva decat sunt cand ma cheama Madonna? Ori eram calugarita, ori asta.”

“Pentru mine, tot acest proces de a fi o simpla nuanta in pictura altcuiva e foarte dificil de acceptat.”

“Vreau sa fiu ca Gandhi, Martin Luther King si John Lennon… dar vreau sa traiesc.”

Foto: Instagram – Madonna