Mila Kunis pune paie pe foc si spune ca isi spala mai des cainii decat copiii

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2021

Actrita alimenteaza dezbaterea fara sfarsit care pare sa fi cuprins Hollywood-ul si Internetul.

In urma cu cateva luni, Mila Kunis si sotul sau, Ashton Kutcher, au declarat intr-un podcast ca nu isi fac dus prea des si ca isi spala copiii numai atunci cand sunt „vizibil murdari”.

Dezbaterea referitoare la cat de des ar trebui sa ne spalam si ce obiceiuri are fiecare persoana a dominat retelele de socializare inca de atunci si numeroase celebritati s-au alaturat discutiei. Desi spune ca s-a saturat de aceasta discutie, Mila a pus si mai mult paie pe foc in urma declaratiilor pe care le-a facut zilele trecute in timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres.

Actrita a vorbit despre criticile pe care ea si sotul sau le-au primit dupa ce au spus ca isi spala copiii numai daca „se vede murdaria pe ei”.

„Ne spalam cainii, asta ii face pe oameni fericiti?”, a glumit Kunis. Intrebata de Ellen daca isi spala cainii mai des decat copiii, vedeta a raspuns „Adevarat!”

„Nu spalam copiii prea des si nici noi nu ne spalam des.

Imi fac dus in fiecare zi, dar nu ma spal pe cap zilnic – nu consider ca e necesar. Intentia mea in fiecare zi este sa le fac baie copiilor. Ma trezesc in fiecare zi si imi spun ‘Azi le fac dus copiilor’. Apoi vine ora de culcare si descopar ca am uitat sa-i hranesc”, a glumit actrita.

Kunis si Kutcher au atras prima data atentia asupra obiceiurilor de igiena ale familiei lor in luna iulie, cand au aparut in podcastul Armchair Expert al actorului Dax Shepard.

In timpul emisiunii, Kunis a spus ca nu se spala pe corp cu sapun in fiecare zi, iar Kutcher a spus ca se spala la subrat si in zona intima in fiecare zi, dar in rest nu se spala deloc. Dar dezvaluirea care a declansat valuri de reactii pe Internet a fost aceea ca cei doi actori iti spala copiii – Wyatt, in varsta de sase ani, si Dimitri, de patru ani – numai daca sunt vizibil murdari.

Multe alte vedete au intrat in discutie.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Shutterstock.com