Shawn Mendes si Camila Cabello s-au despartit dupa doi ani de relatie: „Vom continua sa fim buni prieteni”

1
De Teodora Tirca
18 nov. 2021

Cei doi au fost mai intai prieteni ani buni, iar in 2019 au inceput o relatie romantica.

Shawn Mendes si Camila Cabello pun capat „relatiei romantice”, dar nu renunta unul la celalalt.

Mendes, 23 de ani, si Cabello, 24 de ani, si-au anuntat despartirea pe Instagram miercuri seara printr-o declaratie comuna.

Camila Cabello/Instagram

„Hei, prieteni, am decis sa punem capat relatiei noastre romantice, dar dragostea noastra reciproca este mai puternica ca niciodata ❤️”, au spus ei in declaratia pe care amandoi au distribuit-o pe Instagram. „Ne-am inceput relatia ca cei mai buni prieteni si vom continua sa fim cei mai buni prieteni”.

„Apreciem atat de mult sprijinul vostru de la inceput si pe viitor. ❤️❤️❤️ Camila si Shawn”, se incheie declaratia.

Cei doi au fost prieteni cu cativa ani inainte de a incepe sa iasa impreuna in iulie 2019. In acea vara, au fost fotografiati pe strada fiind foarte afectuosi unul cu celalalt si si-au facut prima aparitie publica majora in calitate de cuplu in luna august, la MTV Video Music Awards, unde au interpretat duetul „Señorita”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

In noiembrie au interpretat din nou hitul nominalizat la Grammy, in cadrul American Music Awards.

In timpul pandemiei, ei s-au izolat impreuna in Miami, iar Mendes a declarat ca aceea a fost perioada care i-a apropiat ca parteneri de cuplu. El a declarat ca single-ul sau Summer of Love a fost inspirat de primele cateva luni de izolare.

„Eu si Camila am fost atat de norocosi pentru ca am avut parte de aceste luni in care nu se intampla nimic, si puteam doar sa ne relaxam si sa nu lucram deloc”, a spus el intr-un interviu pentru Audacy Check In. „Ne plimbam cu bicicleta prin Miami si mi s-a parut foarte frumos”.

„In piesele mele, am scris despre asta. Simteam multa nostalgie pentru acel moment care ne-a ajutat sa ne conectam. Ne-a adus cu adevarat impreuna”, a mai spus starul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

In timpul unei aparitii in august la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Cabello a spus ca ea si Mendes „nu s-au logodit”, dupa ce zvonurile s-au raspandit despre o logodna online, dupa ce ea a purtat un inel pe degetul inelar stang.

La sfarsitul anului 2020, au adoptat un catel pe nume Tarzan, pe care Mendes l-a luat acasa in Canada cand s-au intors in orasul natal din Ontario pentru vacantele cu Cabello din acel an.

Foto: Getty Images.